The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Κύριο

ΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΜΕΛΩΝ  ΚΑΛΥΜΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

4/7/2022

 

Tην Παρασκευή 1/7/2022 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Καλύμνου, με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Καλύμνου κο Νικ. Φανιό.

Η συνάντηση είχε εκτός από εθιμοτυπικό και ουσιαστικό-ενημερωτικό χαρακτήρα καθώς σκοπός ήταν να εντοπισθούν και να αναδειχθούν τα βασικά και καίρια ζητήματα, τα οποία αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο του νησιού μας κατά τη λειτουργία του.  

Ως άμεση και ζωτικής σημασίας προτεραιότητα θα πρέπει να τεθεί  από πλευράς του αρμόδιου Υπουργείου, η προκήρυξη της ειδικότητας του καρδιολόγου για την αποφυγή δημιουργίας σοβαρού κενού με την αποχώρηση του υπηρετούντος ιατρού. Κενό το οποίο , εφόσον προκύψει, θα θέτει σε άμεσο  τη ζωή των συμπολιτών αλλά και των επισκεπτών του νησιού μας , καθώς διανύουμε  ήδη την θερινή περίοδο.

Στην προκήρυξη θα πρέπει να προβλεφθούν ειδικά κίνητρα, που θα διασφαλίσουν την εκδήλωση ενδιαφέροντος και θα προσελκύσουν τους επιστήμονες,  για την κάλυψη 1ας θέσης Δντή και 1ας θέσης Επιμελητή Α΄.

Επίσης κρίνεται απαραίτητη η προμήθεια ενός ειδικού μηχανήματος  OTC για την αντικατάσταση του ήδη υπάρχοντος που είναι  αρκετά πεπαλαιωμένο. .

Θα πρέπει ακόμα το Υπουργείο να μεριμνήσει άμεσα για τον εξοπλισμό της δεύτερης χειρουργικής αίθουσας η οποία βρίσκεται υπό κατασκευή, προκειμένου να είναι δυνατή η άμεση λειτουργία της , ούτως ώστε να αντιμετωπίζονται το συντομότερο δυνατόν τα όποια επείγοντα περιστατικά και να μην χάνεται πολύτιμος για την ανθρώπινη ζωή χρόνος στην αναμονή.

Τέλος, πρέπει να προβλεφθεί η αγορά ενός μηχανήματος αξονικού τομογράφου, που είναι περισσότερο από απαραίτητος για την ολοκληρωμένη  λειτουργία του Νοσοκομείου μας καθώς πολλοί συμπολίτες μας υποχρεώνονται σε επιπλέον έξοδα ακόμα και σε μετακινήσεις εκτός Καλύμνου, για να πραγματοποιήσουν μια τόσο σημαντική εξέταση .

Το Υπουργείο Υγείας και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη θα πρέπει να κατανοήσουν ότι τα νησιά μας κατοικούνται όλο το χρόνο και μάλιστα τους καλοκαιρινούς μήνες που κατακλύζονται από  επισκέπτες έχουν αυξημένες ανάγκες προκειμένου να λειτουργούν σωστά και με ασφάλεια για το κάθε πολίτη οι απαραίτητες υποδομές τους.

Οι ακρίτες που κρατάνε τα νησιά μας ζωντανά δεν προσφέρονται  για δήθεν εθνικοπατριωτικές κορώνες  και προεκλογικές εξαγγελίες που μένουν στα λόγια. Δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας και απαιτούν ίση μεταχείριση και αξιοπρεπή διαβίωση.

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό για όλους και θα πρέπει οι προτεραιότητες στον τομέα αυτό να αξιολογούνται ως πρωταρχικές  και να καλύπτονται τα όποια κενά με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό , για την ασφάλεια των πολιτών.

Η  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

08-04-2024, 12:10 | Κυβέρνηση

Με το Π.Δ. 18 /6-4-2024 Καθορίζεται ότι το διάστημα δ&...

Argo Kalymnos