The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μητσοτάκης από Κω: Με διαδικασίες - εξπρές η αναβάθμιση των υποδομών υγείας στο νησί Κύριο

Στην αναβάθμιση των υπαρχουσών υποδομών υγείας στην Κω προχωρά η κυβέρνηση. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε, στη συνάντηση που είχε πριν από λίγο, με το στελεχιακό δυναμικό του νοσοκομείου του νησιού, ό,τι για την ανέγερση της νέας μονάδας υγείας η οποία σχεδιάζεται ώστε καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες, θα επιταχυνθούν όλες οι διαδικασίες.

 «Θα προχωρήσουμε πολύ γρήγορα στην ωρίμανση των σχετικών μελετών, θα μιλήσει ο υπουργός μετά με λεπτομέρειες για τα βήματα που έχουμε κάνει και όσα θα κάνουμε. Θα συμπράξουμε με την Περιφέρεια έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την απαραίτητη χρηματοδότηση και μέσα στο πιο σύντομο δυνατό χρονικό διάστημα θα αποκτήσετε ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «μονόδρομο», για την πατρίδα του Ιπποκράτη, την κατασκευή του νέου νοσοκομείου: «Βλέποντας τη μεγάλη προοπτική ανάπτυξης του νησιού. Το γεγονός ότι φέτος θα υποδεχτεί παραπάνω από 1 εκατομμύριο επισκέπτες, αλλά και τις ανάγκες του Κωακού λαού, είμαστε πεπεισμένοι ότι η ανέγερση νέου νοσοκομείου στο χώρο που μας έχει υποδείξει ο Δήμος και για τον οποίο υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, είναι μονόδρομος.

 Ο πρωθυπουργός φρόντισε με ένα παράδειγμα να «οπτικοποιήσει» το καινούργιο νοσοκομείο: «Κι αν θέλετε να έχετε μία εικόνα περίπου πώς θα μοιάζει το νοσοκομείο αυτό, δείτε το νοσοκομείο της Λευκάδας που αποτελεί ένα μοντέλο πρότυπο, σύγχρονη υποδομής, για να φανταστείτε περίπου πως θα είναι το νοσοκομείο που θα έχει σε λίγα χρόνια από τώρα η Κως».

 Ταυτόχρονα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι θα καλυφθούν άμεσα τα κενά στο ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει το Νοσοκομείο της Κω:
 
«Ξέρω ότι έχουν γίνει κάποιες κινήσεις αναγκαστικές με τη μετακίνηση των εξωτερικών ιατρείων σε χώρο του Κέντρου Υγείας. Αλλά γνωρίζω επίσης ότι υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού, οι οποίες πρέπει να καλυφθούν και θα καλυφθούν αμέσως. Το συντομότερο δυνατόν έτσι ώστε μέχρι να λειτουργήσει το νέο νοσοκομείο να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα χρησιμοποιώντας τις υφιστάμενες υποδομές».
 

ΠΗΓΗ CNN GREECE

Αναμένουμε τις εξαγγελίες του κ. Πρωθυπουργού και για την Κάλυμνο, από την Ψέριμο την οποία επισκέπτεται στη συνέχεια του προγράμματός του και όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο της Καλύμνου κο Δ.Διακομιχάλη, όπως π.χ. τι θα γίνει με την επαναλειτουργία της Εφορίας στο νησί. (ΣΝΤ)

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

08-04-2024, 12:10 | Κυβέρνηση

Με το Π.Δ. 18 /6-4-2024 Καθορίζεται ότι το διάστημα δ&...

Argo Kalymnos