Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

 Κάλυμνος, 15/12/2021

 Δυστυχώς κα Εμμανουήλ ...

ή δεν κατανοήσατε τα αναφερόμενα στο δελτίο τύπου της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Καλύμνου ή απλά θεωρήσατε υποχρέωσή σας να αντιδράσετε ως κυβερνητικός εκπρόσωπος και όχι ως Διοικήτρια Νοσοκομείου.

Αντί δηλαδή να αξιοποιήσετε το δελτίο τύπου και να εμπλουτίσετε την φαρέτρα των επιχειρημάτων σας, για να πιέσετε το Υπουργείο σας, ώστε να πράξει τα δέοντα ( ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες επί του παρόντος), επιλέξατε την προσφιλή τακτική της Νέας Δημοκρατίας, να μην απαντά επί της ουσίας, να ωραιοποιεί την κατάσταση και να επιχειρεί να απαξιώσει τον αντίπαλο ...

Εμείς όμως τους τοπικούς παράγοντες δεν τους θεωρούμε αντιπάλους, γιατί γνωρίζουμε αυτό που λέει ο απλός πολίτης, ότι δηλαδή το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.

Είναι βέβαιο ότι για τις ελλείψεις στο νοσοκομείο, εν μέσω πανδημίας μάλιστα, την κύρια ευθύνη φέρει το Υπουργείο και η Κυβέρνησή σας, που θεωρεί την ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. περιττή πολυτέλεια ...

Δυστυχώς όμως και για εσάς, όπως απεδείχθη την αμέσως επομένη της συνέντευξής σας στο Kalymnos News, το μεσημέρι της Τρίτης 14/12/21 δεν υπήρχε καρδιολόγος στο Νοσοκομείο και εσπευσμένα κλήθηκε συμπατριώτης ιδιώτης ιατρός για την αντιμετώπιση έκτακτου περιστατικού.

 Κυρία Διοικήτρια,

το ότι σας διόρισε η Κυβέρνησή σας ( να θυμίσουμε με νόμο που ψήφισε η προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ), δεν σας απαλλάσσει από την υποχρέωση να διεκδικείτε σθεναρά την ενίσχυση του Νοσοκομείου που διοικείτε και να σέβεστε τις απόψεις όλων των άλλων φορέων και παραγόντων που διαβιούν και δρουν στο νησί αλλά και θα συνεχίσουν να ζουν σε αυτόν τον τόπο.

 

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version