Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παράταξη Μαστροκούκου-μέτοχοι ΑΝΕΚ κατά εταιρίας Κύριο

Προσωπικά κατά δημάρχου, για πρόσληψη υπαλλήλου

 

Κάλυμνος 16/07/2021

Προς: Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Καλύμνου (ΑΝΕΚ)

ΜΜΕ

Κυνικά και ξεδιάντροπα, ο Δήμαρχος  και ο κινών  τα νήματα  πρόεδρος της ΑΝΕΚ κ. Θανάτσης Γεώργιος, καταγράφουν σε επιστολή τους τον τρόπο και τα κριτήρια πρόσληψης  ημετέρων.

Στο με ημερομηνία 29-06-2021 αίτημά μας, περί προσλήψεων ημετέρων , λάβαμε από τον πρόεδρο της ΑΝΕΚ Κ. Θανάτση, την με αρ.πρ. 1164/13-07-2021 απαντητική επιστολή. Μεταξύ άλλων αναφέρει «σας γνωρίζω ότι ζήτησα από τον κ. Δήμαρχο την πρόσληψη γραμματέως της απολύτου εμπιστοσύνης του…Το θέμα συζητήθηκε στο ΔΣ και η πρόσληψη ψηφίστηκε »

Ρωτάμε ευθέως και περιμένουμε απάντηση: Μήπως η νέα γραμματέας που προσλήφθηκε στην ΑΝΕΚ είναι η ανιψιά του  δημάρχου κ. Διακομιχάλη;

  • είναι τραγικό, λυπηρό και εξοργιστικό να τακτοποιούνται από το παράθυρο ημέτερα πρόσωπα και τα παιδιά του Καλυμνιακού Λαού να θεωρούνται αναξιόπιστα ,διότι δεν είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του δημάρχου ,κ. Διακομιχάλη και του κ. Θανάτση!
  • Τι άραγε υπάρχει στην ΑΝΕΚ, που μόνο πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του δημάρχου και του προέδρου της ΑΝΕΚ κ. Θανάτση μπορεί να προσληφθεί;
  • Μήπως έχουν να κρύψουν κάτι και φοβούνται τα ξένα μάτια;

Κύριοι, ο Δήμος και οι επιχειρήσεις του δεν αποτελούν κληρονομιά σας. Ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι σας.

Τα παιδιά της Καλύμνου δεν είναι μαντρί για να τα διαχωρίζετε σε πρόβατα και ερίφια.

Τα παιδιά της Καλύμνου  πρέπει να έχουν ίση μεταχείριση  και ίσες ευκαιρίες.

Κύριοι η θέση εργασίας είναι μόνιμη. Η πρόσληψη με μοναδικό κριτήριο την εμπιστοσύνη του δημάρχου, αποτελεί σκάνδαλο και ευθεία προσβολή προς όλα τα παιδιά που αναζητούν μια θέση εργασίας στο νησί μας.

Εδώ και τώρα απαιτούμε την ακύρωση αυτής της πρόσληψης. Εδώ και τώρα ζητάμε την προκήρυξη της θέσης ,για να λάβουν μέρος  όσα παιδιά έχουν τα προσόντα και το επιθυμούν.

Οι Μέτοχοι της ΑΝΕΚ

Μαστροκούκος Γιάννης, Λελέκης Μιχάλης, Κάτρη Αναστασία, Καμπουράκης Μιχάλης, Κάτρης Μιχάλης, Μακρινάκης Κώστας.

 

ΥΓ Ο κ. Θανάτσης,  όψιμος μέτοχος της ΑΝΕΚ, δια της τεθλασμένης και φυτευτός πρόεδρος, αντί να απολογηθεί για τα καμώματα του, μας κάνει και υποδείξεις.

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos