Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το χρονικό του παρασκηνίου για «βελούδινο διαζύγιο» Κύριο

Ο δήμαρχος Δ. Διακομιχάλης απαντά στη συνέντευξη του Γ. Γαλουζή

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Κάλυμνος 14/7/ 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναφορικά με τη συνέντευξη του κ. Γαλουζή και των συμβούλων του για την υποτιθέμενη προσπάθεια διάλυσης της παράταξης του έχουμε να αποκαλύψουμε τα παρακάτω:

1.  Ο κ. Νομ. Ρήγας την Παρασκευή 2 Ιουλίου το πρωί παρουσία προϊσταμένου – υπαλλήλου της ΔΕΥΑΚ ανακοίνωσε τηλεφωνικά στον κ. Γαλουζή την ανεξαρτητοποίηση του, χωρίς καμιά προηγούμενη συνεννόηση με τον Δήμαρχο.

2.  Στη συνέχεια , λίγο μετά ο κ. Γαλουζής τηλεφωνεί στον Δήμαρχο μία ώρα πριν τη συνέντευξή του και ζητά την αναβολή της, κάτι που αντικειμενικά δεν μπορούσε να γίνει. Τηλεφωνήματα έγιναν και από μέλη της παράταξης του κ. Γαλουζή. Για όλα αυτά υπάρχουν καταγεγραμμένες και οι κλήσεις και τα SMS.

3.  Αν ο κ. Γαλουζής και μέλη της παράταξης του ήταν ειλικρινείς, και ήθελαν τη συνέχεια της συνεργασίας αυτής,  από την ημέρα που ο Δήμαρχος ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας (25 Ιουνίου 2021) , θα είχε επικοινωνήσει με το Δήμαρχο, για να ζητήσει εξηγήσεις. Όμως όπως φάνηκε δεν ήταν ειλικρινής,  γι’ αυτό και δεν έκανε καμιά προσπάθεια επικοινωνίας.

4.  Ακολούθησε 2ο δελτίο τύπου ( την 29η  Ιουνίου) που όριζε την ημερομηνία και την ώρα της συνέντευξης. Και πάλι ο κ. Γαλουζής δεν είχε καμιά επικοινωνία με τον Δήμαρχο , παρά μόνο το πρωί της ημέρας της συνέντευξης μετά την ανακοίνωση σ’ αυτόν της ανεξαρτητοποίησης του Νομ. Ρήγα.

    Απ’ όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι τον κ. Γαλουζή δεν τον ενδιέφερε η ειλικρινής συνεργασία. Αντίθετα μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε ευθείες επιθέσεις στον Δήμαρχο, τις οποίες δεν έκαναν ούτε καν οι άλλες αντιπολιτεύσεις, με τις οποίες δεν υπήρχε συνεργασία.

    Όλη αυτή την περίοδο των 22 μηνών γιατί άραγε η συνεργασία με την παράταξη του κ. Μπούκη υπήρξε άψογη, ενώ αντίθετα ο κ. Γαλουζής με ανειλικρίνεια και θρασύτητα έκανε επιθέσεις στο Δήμαρχο, ακόμα και για σφάλματα της δικής του Δημαρχίας;

Τελικά ενημερώνουμε τον κ. Γαλουζή ότι για όσα είπε θα πάρει απαντήσεις για κάθε θέμα ξεχωριστά , με στοιχεία της υπηρεσίας για να μάθει ο καλυμνιακός λαός την αλήθεια.

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων

Δημήτριος Ελ. Διακομιχάλης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version