Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Κύριο

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων              

mail: grafeioepikoinwnias@gmail.com                                            

Κάλυμνος 27  /4/ 2021     

 

 Eνημερώνουμε τους συμπατριώτες μας, ότι ο Δήμος Καλυμνίων, μέσω του Μελετητικού γραφείου με το οποίο συνεργάζεται, υπέβαλε ολοκληρωμένο φάκελο συμμετοχής στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», στον άξονα που αφορά τις «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους».

Η αίτηση του Δήμου περιλαμβάνει την προμήθεια 6  ηλεκτροκίνητων οχημάτων και των αντίστοιχων σημείων φόρτισής τους και ο αρχικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό  του 1.372.223,66€.

Στο τεχνικό δελτίο που κατατέθηκε από το Δήμο Καλύμνου γίνεται πρόβλεψη για επιπλέον 4 οχήματα και τους φορτιστές τους (ύψους 1.380.574,65 ευρώ), σε περίπτωση που προκύψουν υπόλοιπα από το πρόγραμμα.

Η συνολική πρόταση που κατατέθηκε έχει προϋπολογισμό 2.752.798,31€.

Τα οχήματα που θα προμηθευτεί ο Δήμος μας μέσω του προγράμματος πρόκειται να διατεθούν για τις ανάγκες των υπηρεσιών Καθαριότητας και Πρασίνου, προκειμένου να εκσυγχρονιστεί ο στόλος και να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες.

 

     Από το Γραφείο Δημάρχου

  Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version