Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Κύριο

Μετά από 8 ημέρες νοσηλείας, εξιτήριο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας

κ. Παΐσιος την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 από το «Βουβάλειο» Νοσοκομείο Καλύμνου.

 Ο Σεβασμιότατος εισήλθε στο Νοσοκομείο την Κυριακή 11 Απριλίου, όταν διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε στην ειδική Μονάδα.

Η πορεία της υγείας του ήταν καλή και κρίθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ότι μπορούσε να λάβει εξιτήριο. Τις υπόλοιπες ημέρες καραντίνας θα τις κάνει κατ’ οίκον.

*

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου-Καλύμνου-Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, εκφράζει υιϊκά εγκάρδια ευχαριστήρια στην Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίο για το πατρικό ενδιαφέρον και το Πατριαρχικό Γράμμα παραμυθίας.

Τα εγκάρδια ευχαριστήριά μου απευθύνω στο Διοικητικό, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Καλύμνου για την υποδειγματική και άψογη αντιμετώπιση στο ενσκήψαν πρόβλημα υγείας. Ιδιαιτέρως ευχαριστώ την προϊσταμένη του τμήματος covid του «Βουβάλειου» νοσοκομείου Καλύμνου κα Ευδοκία Τάλλια, καθώς και το ειδικευμένο προσωπικό του τμήματος ΕΟΔΥ που διενεργεί καθημερινά δεκάδες τεστ στους κατοίκους των νησιών μας. Προσφέρετε θεάρεστο έργο!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκατοντάδες των ανθρώπων που τηλεφωνούσαν καθημερινά ασταμάτητα να μάθουν για την πορεία της υγείας μου και να ευχηθούν «περαστικά». Στους αγίους αδελφούς Μητροπολίτες Δωδεκανήσου, αλλά και από όλες τις Μητροπόλεις, εσωτερικού και εξωτερικού, Επισκόπους, Κληρικούς και Λαϊκούς, αιρετούς και μή της επαρχίας μας και ουχί μόνον.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον ήταν συγκινητικό και μου έδιδε κουράγιο εις το κρεβάτι του πόνου και της στρωμνής των κακώσεων, που δυστυχώς παρέχει ο ύπουλος αυτός ιός.

Η παρουσία των Αγίων μας, του Αγίου Σάββα του εν Καλύμνω, του Αγίου Ιωνά του Λερίου, του Οσίου Ανθίμου του εν Αστυπαλαίας, του Αγίου Γερασίμου Κεφαλληνίας, του Αγίου Παϊσίου Παναγή Μπασιά και της Κυράς της Παναγίας του Κάστρου της Λέρου ήταν νοερά δίπλα μου, με ενδυνάμωναν και μου έδιδαν κουράγιο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους μας και τους ανθρώπους των τοπικών ΜΜΕ για το αμέριστο και διαρκές ενδιαφέρον τους.

Τέλος, ο Μητροπολίτης μας προτρέπει τους πάντες να προσέχουν, ο ιός είναι ύπουλος και επικίνδυνος, και προκαλεί φοβερά προβλήματα υγείας στον άνθρωπο. Όποιος δεν πιστεύει στον ιό ας κάνει μια βόλτα στα νοσοκομεία μας να δει «ιδίοις όμμασι» τον κόπο, τον αγώνα που δίνει κάθε μέρα το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό, οι καθαρίστριες, οι πάντες, για να μπορέσουν να κρατούν υγιείς τους νοσηλευομένους. Αυτή δεν είναι μία απλή γρίπη, ένας απλός ιός. Ταλαιπωρεί και εξουθενώνει το σώμα, τον άνθρωπο.

Παρακαλώ θερμώς να τηρούνται κατά γράμμα οι οδηγίες των ειδικών επιστημόνων για να εορτάσουμε την Ανάσταση και το Πάσχα όλοι μαζί υγιείς , έστω και έξω από τους Ναούς, αλλά υγιείς.

+ Ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου & Αστυπαλαίας Παΐσιος

(Δ.Τ. Ι.Μ.Λ.Κ.Α. 20.4.21)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version