Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η 25η Μαρτίου με Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων

Η μεγάλη επέτειος της εθνικής παλιγγενεσίας, της 25ης Μαρτίου 1821, γιορτάστηκε

στην Κάλυμνο με επίσημη Δοξολογία στον Ι.Μ.Ν. Σωτήρος Χριστού, την κυριώνυμη ημέρα στις 11πμ, χοροστατούντος του μητροπολίτη κ. Παϊσίου και με την παρουσία των τοπικών πολιτικών Αρχών και εκπροσώπων του Στρατού, του Λιμενικού και της Αστυνομίας. Στο τέλος της ιερής τελετής ο μητροπολίτης εκφώνησε σύντομο πατριωτικό λόγο και έψαλε τον Εθνικό Ύμνο ακολουθούμενος από όλους τους παρόντες.


Μετά τη Δοξολογία ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο από εκπροσώπους των αρχών και με την παρουσία… πολυπληθούς σώματος πολιτικών και στρατιωτικών, δημοσιογράφων και λοιπών «εορταστών».

ΥΓ. Το όργανο της τάξης, που εφάρμοζε τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορονοϊού (νέος στην υπηρεσία), τα έκανε όλα λάθος, καθότι ο αριθμός των παρισταμένων στο μνημείο ήταν «εκτός νόμου» και επιπλέον έδινε άδεια προσπέλασης στο Ηρώο, για λήψη φωτογραφιών, σε δημοσιογράφους που εκείνος έκρινε ως δημοσιογράφους και απαγόρευσε μόνο  στην ΑΡΓΩ… - απρόσμενο νούμερο τελετής!

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version