Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δήμαρχος: «Αρρωστα μυαλά πιστεύουν ότι ο καπετάνιος πληρώθηκε να καταστρέψει το Kalymnos Star» Κύριο

«Ολοι μας πρέπει να απομονώσουμε τέτοιες άρρωστες συμπεριφορές».

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

Κάλυμνος 12/3/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

           Ο καπετάνιος του ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ κ. Αντ. Γεδεών στην τελευταία του συνέντευξη αποκάλυψε ότι «στα 15 πρώτα με 20 λεπτά μετά το συμβάν πολιτικό πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην πολιτική σκηνή του τόπου μας  ενημέρωσε τηλεφωνικά την οικογένεια μου μιλώντας υποτιμητικά για το πρόσωπο μου,  μες την τρελή χαρά για το συμβάν, μεταφέροντας ψευδείς πληροφορίες, αφήνοντας υπονοούμενα περί ηθικής.

 Άλλο πρόσωπο από  τον ίδιο πολιτικό χώρο άφηνε υπονοούμενα σε μέλη της οικογένειας μου για το πόσα πήρα για να  βουλιάξω το σκάφος».

           Οι αποκαλύψεις αυτές είναι συγκλονιστικές! Πώς να πιστέψουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται με την καταστροφή του πλοίου και τόσο άρρωστα μυαλά,  που πιστεύουν πως ο καπετάνιος πληρώθηκε  για να καταστρέψει το σκάφος.

            Περιμένουμε λοιπόν και από τις άλλες παρατάξεις  ευθαρσώς να δηλώσουν ότι δεν τους αφορούν όσα δήλωσε ο καπετάνιος (όπως το έκανε η παράταξη του κ. Γαλουζή)  και από το πολιτικό πρόσωπο να ζητήσει συγγνώμη.  

            Όλοι μας πρέπει να απομονώσουμε τέτοιες άρρωστες συμπεριφορές.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version