Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο Δήμο επιτυχής η μάχη εναντίον του κορονοϊού Κύριο

Πολύ συχνά τα ράπιντ τεστ στους υπαλλήλους του Δήμου

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Κάλυμνος,   1/3/ 2021

mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                   

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, ότι μετά από τη διενέργεια ιχνηλάτησης, που έγινε την περασμένη εβδομάδα (σ.σ. 21-27/2), βρέθηκαν θετικά στον  κορωνοϊό covid-19, δύο μέλη της δημοτικής αρχής.

Κατόπιν αυτού, βρίσκονται ήδη σε κατ΄ οίκον περιορισμό, εφαρμόζοντας τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Επίσης σήμερα 1/3/2021 πραγματοποιήθηκαν 28 ράπιντ τεστ στους υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία και βρέθηκαν όλα αρνητικά.

Ωστόσο, λόγω κάποιων θετικών κρουσμάτων, που έχουν σημειωθεί τις προηγούμενες ημέρες σε υπαλλήλους των τεχνικών, οικονομικών και  διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου καθώς και λόγω του αυξημένου ιικού φορτίου -που παρατηρείται γενικότερα στο νησί μας- ως συνέπεια του οποίου η Κάλυμνος έχει ενταχθεί σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου- «κόκκινο», οι Υπηρεσίες του Δήμου Καλυμνίων λειτουργούν με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό.

Ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας και την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων από όλους για την αποφυγή της περαιτέρω εξάπλωσης του ιού.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos