Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΟΓΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ Κύριο

Αναστολή της λειτουργίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο λόγω κρούσματος covid 19.

   Μετά την επανέναρξη της λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης , το οποίο πραγματοποιήθηκε σε όλη την Επικράτεια παρ΄όλες τις αντιδράσεις , στην Κάλυμνο σημειώθηκε ήδη σήμερα 13/1/2021  το πρώτο κρούσμα covid 19 σε δημοτικό σχολείο, με αποτέλεσμα να ανασταλεί η λειτουργία του έως τις 21 Ιανουαρίου.

   Σημειώνουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλύμνου , σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε το Σάββατο 9/1/2021 ζήτησε, εισηγητικά προς τα αρμόδια Υπουργεία, την αναστολή λειτουργίας των σχολείων στην Κάλυμνο μέχρι τις 18 Ιανουαρίου, αφού ήδη το νησί ήταν χαρακτηρισμένο ως κόκκινη περιοχή.
    Οι αρμόδιοι ωστόσο φαίνονται προς το παρόν ανένδοτοι, όσον αφορά την εξαίρεση της Καλύμνου από το οριζόντιο άνοιγμα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, λόγω του ειδικού νησιωτικού χαραχτήρα και των δυσκολιών στις μεταφορές και τις δυνατότητες νοσηλείας που αυτός συνεπάγεται .
 
   Μένει να δούμε αν και κατά πόσο η εμφάνιση των κρουσμάτων στα σχολεία , κάτι που είναι πλέον μαθηματικά βέβαιο, θα συγκινήσει τους "ειδικούς"  που λαμβάνουν τις αποφάσεις πριν δούμε στο νησί μας τα χειρότερα.
 
 
 

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version