Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το παράδειγμα του πρωθυπουργού στον τουρισμό ακολουθούν τα στελέχη της κυβέρνησης Κύριο

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου

ΔΤ, 21/12/2020

 Η επίσκεψη της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου στο νησί μας επιβεβαιώνει την επιφανειακή πολιτική την οποία ακολουθεί η κυβέρνηση.  Επισκεπτόμενη η υφυπουργός το θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων «Άγιος Ανδρέας» και το Χαραλάμπειο Γηροκομείο δήλωσε ότι: «Η Κυβέρνηση στέκεται δίπλα στο προσωπικό και τους υπευθύνους κάθε δομής φροντίδας ευάλωτου πληθυσμού, γνωρίζοντας την υπερπροσπάθεια που έχουν καταβάλει, με προσωπικό κόστος, προκειμένου να διαφυλάξουν την υγεία των παιδιών και των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται σε αυτές».

Τα παραπάνω λεγόμενα μόνο ως υποκριτικά μπορούν να χαρακτηριστούν καθώς η κυβέρνηση καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας δεν έχει λάβει μέτρα στήριξης για κοινωνικές δομές αλλά και για την Υγεία σε όλη την χώρα.

Εκεί όμως που γίνεται εμφανέστερη η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης είναι η πλήρης αδιαφορία για τους εργαζόμενους. Η κα Μιχαηλίδου προσπέρασε παντελώς τα εργασιακά προβλήματα που προέκυψαν από την πανδημία, άφησε στην άκρη το Εργατικό Κέντρο Ρόδου περιφρονώντας τις οικονομικές συνέπειες που είχε η πτώση του τουρισμού στο εργατικό δυναμικό της κοινωνίας μας. Τα προαναφερθέντα έχουν εξασθενήσει τον κόσμο της Ρόδου καθώς το εισόδημά τους έχει μειωθεί δραστικά, ειδικότερα για όποιους δεν δούλεψαν καθόλου την τουριστική σεζόν που μας πέρασε. Το επίδομα των 534 ευρώ δεν θα δοθεί για το υπόλοιπο του χειμώνα, ένα αίτημα το οποίο έχουμε εκφράσει και σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας ότι απαιτούμε να παρέχεται μέχρι το άνοιγμα της σεζόν του 2021. Ο λόγος αυτής της παράλειψης από την υφυπουργό εργασίας είναι απολύτως κατανοητός καθώς κανένας δεν θα ήθελε να βρίσκεται σε αυτήν την θέση, την συγκεκριμένη περίοδο, ύστερα από αυτήν την άκρως απάνθρωπη και αντιλαϊκή διαχείριση του εργατικού δυναμικού του νησιού μας αλλά και όλης της Ελλάδας!   

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version