Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Απολογισμός του Δημάρχου Καλύμνου μέσω Διαδικτύου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι ο Δήμαρχος κος Δημ. Διακομιχάλης πρόκειται  να πραγματοποιήσει Απολογισμό -των ως τώρα πεπραγμένων της δημοτικής αρχής- την Τετάρτη  16 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 6.00μμ.

Λόγω των περιορισμών που προκύπτουν από τα μέτρα κατά της διασποράς του ιού covid-19, ο απολογισμός θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

 Οι συμπολίτες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον απολογισμό του Δημάρχου, μπορούν να το κάνουν μέσω της επίσημης σελίδας του Δήμου Καλυμνίων στο Facebook, όπου και θα προβάλλεται ζωντανά.

Η επίσημη σελίδα του Δήμου Καλυμνίων στο Facebook είναι : https://www.facebook.com/municipalityofkalymnos .

Ερωτήματα μπορούν να υποβληθούν  στον κο  Δήμαρχο κατά τη διάρκεια του απολογισμού, είτε με σχόλιο στο Facebook, είτε με χρήση της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων Zoom (απ΄ευθείας συνομιλία με το Δήμαρχο), είτε μέσω τηλεφώνου, επικοινωνώντας με κάποιο συνεργάτη του Δημάρχου.

Πιο αναλυτικά, οι οδηγίες υποβολής ερωτημάτων έχουν ως εξής :

  1. 1.  Υποβάλλοντας σχόλιο στη ζωντανή αναμετάδοση του απολογισμού, στη σελίδα του Δήμου στο Facebook (https://www.facebook.com/municipalityofkalymnos).
  2. 2.   Μέσω της πλατφόρμας Zoom (απ΄ευθείας συνομιλία  με το Δήμαρχο)

Σύνδεση  στην πλατφόρμα Zoom, κατά τη διάρκεια του απολογισμού, με ένα από τα τρία παρακάτω

  • Είτε  χρησιμοποιώντας τα εξής στοιχεία (από υπολογιστή, κινητό ή tablet)

Meeting ID: 960 345 3234

Passcode: 1234

  • Είτε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο (από υπολογιστή, κινητό ή tablet)

https://us02web.zoom.us/j/9603453234?pwd=WC9LUEpORDVQOVJVUDNMOWlKbzZUUT09.

3. Χρησιμοποιώντας την τηλεφωνική  συσκευή ως εξής :

-     Καλείτε στο +30 2111984488 ή στο +30 2311180599

-     Πληκτρολογείτε 9603453234 και μετά #

-     Πληκτρολογείτε #

-     Πληκτρολογείτε 1234 και μετά #

Για να ανοίξετε το μικρόφωνό σας, προτού μιλήσετε, πατάτε στην τηλεφωνική σας συσκευή *6

 Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να υποβάλουν ερωτήματα  να δίνουν το όνομά τους. Επίσης, να έχουν υπ΄όψιν ότι λόγω του τρόπου που λειτουργεί η πλατφόρμα, ενδέχεται να βρεθούν σε λίστα αναμονής μέχρι να ολοκληρώσουν τα ερωτήματά τους οι δημοσιογράφοι (οι οποίοι θα προηγηθούν) και άλλοι συμπολίτες μας.

Επιπλέον, το ερώτημά δε θα μπορεί να διαρκεί πάνω από ένα (1) λεπτό και δε θα υπάρχει δυνατότητα δευτερολογίας, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα ο Δήμαρχος να απαντήσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες.

Τέλος, αφού ολοκληρωθεί το ερώτημα θα πρέπει ο χρήστης να κλείσει τη σύνδεση με την πλατφόρμα το Zoom και  να παρακολουθήσει τη συνέχεια μέσω  Facebook.

  Μέσω τηλεφώνου- όσοι επιθυμούν να υποβάλουν ερώτημα- μπορούν να καλέσουν στο 6944977474 και να απευθύνουν το ερώτημά σε κάποιο συνεργάτη του Δημάρχου ο οποίος θα του το διαβιβάσει άμεσα.

 Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη διεύθυνση e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                      

Από το Γραφείο Δημάρχου

Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version