The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Γ. Μαύρος προτείνει στο δήμαρχο για τον COVID-19

Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ

Κάλυμνος, 1/12/2020

Κύριε δήμαρχε,

 

Όπως ήταν αναμενόμενο τα θετικά κρούσματα COVID-19 εμφανίζονται και στο νησί μας. Οφείλουμε ως δήμος να παρέμβουμε, όσο μπορούμε, με σκοπό την  καλύτερη θωράκιση του νησιού μας. Οφείλουμε επίσης να ελέγχουμε και να συμβάλουμε ενισχυτικά στην θωράκιση του νοσοκομείου μας. Σε συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ Δημάρχου, Επάρχου, αστυνομίας, Λιμενικού, Νοσοκομείου και λοιπών παρισταμένων καμία επίσημη ανακοίνωση δεν βγήκε και καμία ενημέρωση δεν υπάρχει για το τι αποφασίσθηκε στις συναντήσεις αυτές.

 Επειδή λοιπόν δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά σας προτείνουμε κάποιες παρεμβάσεις που σκοπό έχουν την προστασία των συμπατριωτών μας, πριν να έχουμε καταστάσεις που δεν θα μπορούμε να διαχειριστούμε ως νησί:

-  Έλεγχο των επιβατών που έρχονται στην Κάλυμνο είτε μέσω της ΑΝΕΚ ή της ΑΝΕΜ είτε μέσω αεροπλάνου, με τεστ ταχείας ανίχνευσης το οποίο κατόπιν σύμφωνης γνώμης του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιείται από το τοπικό κλιμάκιο που έχουμε στο νησί μας.

-  Προμήθεια του μηχανήματος μοριακού αναλυτή, όπως αυτό που διαθέτει το νοσοκομείο της Λέρου, το οποίο είναι εξειδικευμένο για ανίχνευση COVID,  αγορά αντιδραστηρίων αυτού και παραχώρηση στο νοσοκομείο. Όπως φανταζόμαστε γνωρίζετε ότι το μηχάνημα το οποίο παραχωρήθηκε στο νοσοκομείο δεν είναι τελικά για ευρεία χρήση, όπως προβλήθηκε, άρα επί της ουσίας δεν επιτελεί τον σκοπό για τον οποίο εξ αρχής παραδόθηκε.

-  Σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων με τον διοικητή του νοσοκομείου προκειμένου να συζητηθούν και να γνωστοποιηθούν οι κινήσεις που έγιναν από πλευράς νοσοκομείου για να επανδρωθεί με Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μας. Συζήτηση για περαιτέρω ενέργειες ενισχυτικές από πλευράς δήμου προς αυτή την κατεύθυνση.

-  Δημοσιοποίηση των πρακτικών της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Επαρχείο προκειμένου να είμαστε γνώστες των αποφάσεων που πάρθηκαν και να βεβαιωθούμε ως πολίτες αυτού του νησιού ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας.  

    Εκφράζουμε την αγωνία μας για την έγκαιρη πρόληψη δυσάρεστων καταστάσεων. Οφείλουμε πρώτον να ενημερώνουμε τους συμπατριώτες μας έγκαιρα και δεύτερον να μεριμνούμε πριν μας βρουν τα γεγονότα. Είμαστε εδώ να συνδράμουμε στην όποια προσπάθεια προστασίας του πολίτη. Για αυτό μας ψήφισε ο Καλυμνιακός λαός και αυτό θα κάνουμε στον υπερθετικό βαθμό.

Ο επικεφαλής

ΜΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΑΝΑ-ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Αγγελική Τρικοίλη ΦιλόλογοςΜέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η περίοδος επεξεργασίας θέσεων και προτάσεων στο πλαίσιο του...

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

ΑΝΑΣΑ

Γράφει η Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη Αύγουστος, θεωρητικά το ζενίθ του καλοκαιριού κι όλοι μας θέλουμε να ζήσουμε...

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΤΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ

08-07-2025, 08:22 | Θάλασσα - Ακτές

Τα υδροπλάνα ήρθαν στον Βόλο – Η Hellenic Seaplanes απογ&...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ : ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ STORIES ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

07-07-2025, 13:57 | Τέχνες

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Ένα μοναδικό πολ&...

ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΝΙΣΥΡΟΥ :ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

06-07-2025, 14:55 | Εκδηλώσεις

Η Νίσυρος φιλοξενεί το Συνέδριο “Διάλ&omicr...

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ RODOS CUP ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

06-07-2025, 08:35 | Θάλασσα - Ακτές

RODOS CUP 2025 ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Κάλυμ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ

06-07-2025, 08:27 | Θάλασσα - Ακτές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "Παραμένουμε σταθερά προσα&...

ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ "THE KALYMNIANS"

04-07-2025, 21:24 | Εκδηλώσεις

"Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜ&Omicron...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ

04-07-2025, 09:35 | Κυβέρνηση

Προς τον Υπουργό Επικρατείας & Αντιπρό&...

Argo Kalymnos