Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απέχει και καταγγέλλει μεθοδεύσεις στην ΑΝΕΚ

Ο κ. Γιάννης Μαστροκούκος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Κάλυμνος

Ενότητα Αναγέννηση”, με συνέντευξή του προς τα τοπικά ΜΜΕ, στα γραφεία της παράταξης 11:30΄(;)  δηλώνει ότι θα απέχει από την εκλογική διαδικασία του Σαββάτου (13/6/2020), για την οποία προκήρυξε ειδική γενική συνέλευση η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Καλύμνου (ΑΝΕΚ), για την ανάδειξη του νέου διοικ. σ/λίου. Με την αποχή της παράταξής του ο κ. Μαστροκούκος δηλώνει ότι δε θέλει να νομιμοποιήσει τη μεθόδευση εξοβελισμού της παράταξής του από το δ.σ. της εταιρίας.

Για τη μεθόδευση αυτή μέσω του δημ. συμ/λίου καταγγέλλει παρασκηνιακή συνεργασία μεταξύ του τέως δημάρχου, κ. Γ. Γαλουζή, και του σημερινού, κ. Δ. Διακομιχάλη, που ήταν ελάσσων αντ/τευση κατά την αναθεώρηση του καταστατικού της ΑΝΕΚ.

Παράλληλα, ο κ. Μαστροκούκος, στη δήλωσή του προς την ΑΡΓΩ, άφησε σοβαρές αιχμές για χρέη και εκκρεμότητες της ΑΝΕΚ.

Ο κ. Μαστροκούκος οι δημ. σ/λοι της παράταξής του. Μ. Λελέκης, Κ. Μακρυνάκης, Αν. Κάτρη, Μ. Κάτρης και Μ. Καμπουράκης, που τον πλαισίωναν στο τραπέζι της συνέντευξης τύπου, δηλώνουν ότι η ΑΝΕΚ είναι εταιρία όλων των Καλυμνίων και ότι έχουν όλη την καλή διάθεση αλλά και γνώση να βοηθήσουν στην ανόρθωση της εταιρίας. Όμως η δημ. Αρχή δεν τους το επέτρεψε.

Παρόλ’ αυτά, δηλώνουν, η παράταξή τους θα παρακολουθεί από κοντά την πορεία της εταιρίας και θα βοηθάει στο μέτρο του δυνατού.

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Πολυμέσα

Argo Kalymnos