Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σήμερα, στις 2μμ, στον Αρχάγγελο, το τελευταίο αντίο Κύριο

Η Κάλυμνος δίνει τον τελευταίο ασπασμό στον καθηγητή Μιχ. Γιαννικουρή,

σήμερα 9.1.2020, στον Ι.Ν. Αρχαγγέλου Πανόρμου.

Η εκπαιδευτική κοινότητα και όλη η Κάλυμνος αποχαιρετά ένα λαμπρό οικογενειάρχη, ευσυνείδητο και εργατικότατο καθηγητή πληροφορικής στο Νικηφόρειο 1ο Λύκειο Καλύμνου.

Η κηδεία του θα γίνει με τιμητικές δαπάνες του Νικηφορείου 1ου Λυκείου.

Όσοι συνυπηρετήσαμε μαζί του θα θυμόμαστε για πάντα τον ευγενικότατο, μειλίχιο Μιχάλη, τον αθόρυβο και ικανότατο  στη δουλειά του συνάδελφο, που ήταν πάντα με το χαμόγελο ευγένειας στα χείλη.

Η Αργώ της Καλύμνου εκφράζει θα βαθιά της συλλυπητήρια στη σύζυγό του Ειρήνη και τα παιδιά του, στους γονείς και τα αδέλφια του.

Ο θάνατος του αξέχαστου Μιχάλη, στα 49 του μόλις χρόνια, μες στο σχολείο του και στην αίθουσα των καθηγητών, την πρώτη μέρα επιστροφής από τις διακοπές των Χριστουγέννων (8.1.2020), στις 8:30΄, ήρθε μετά από μια ελαφριά και ανυποψίαστη για τη σοβαρότητά της εγκεφαλική κρίση, περίπου μιας βδομάδας. Γι’ αυτό και το αδόκητο τέλος του συμπαθέστατου συναδέλφου απετέλεσε το αιφνίδιο και τραγικό γεγονός στην αυγή της νέας χρονιάς, που σόκαρε την Καλυμνιακή κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού μας.

Θα θυμόμαστε για πάντα τον αγαπητό μας Μιχάλη.

            (φωτο: Στ. Κλήμης)

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version