Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μήνυμα ενότητας & συνεργασίας όλων των παρατάξεων Κύριο

Ο δήμαρχος Καλύμνου, κ. Δ. Διακομιχάλης, στο χαιρετισμό του κατά την κοπή

της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου, απηύθυνε μήνυμα ενότητας και ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει πρόταση συνεργασίας με όλες τις δημοτικές παρατάξεις του δημ. σ/λίου.

Στις 11:00΄ στον ι. μητρ. ναό του Σωτήρος Χριστού, τελέστηκε την επίσημη Δοξολογία, επί τη ενάρξει του νέου έτους, 2020, στην οποία χοροστάτησε ο Γεν. Αρχ. Επίτροπος π. Αμφιλόχιος Σακαλέρος, συμπαραστατούμενος από τον εφημέριο του ναού π. Ισίδωρο Γλυνάτση  και τους διακόνους Ι. Τρικοίλη και Μιχ. Μακαρούνα. Παρέστησαν οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου.

Μετά τη Δοξολογία, η πομπή των επισήμων μετέβη στο πνευματικό κέντρο, για την κοπή της χριστουγεννιάτικης πίτας του Δήμου, στην ισόγεια αίθουσα.

Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου σε θέματα πολιτισμού, κ. Δρ. Ταυλάριος. Ακολούθησε η δημ. σ/λος του δημάρχου, κα. Ρένα Μαγκάκη, αρμόδια επί των πολιτιστικών της δημ. Αρχής. Και οι δύο αρμόδιοι για τα  πολιτιστικά του Δήμου προέβησαν σε σύντομο απολογισμών των εκδηλώσεων της δημ. Αρχής μέσα στο 15ήμερο των εορτών.

Ο επόμενος στο της εκδήλωσης βήμα ήταν ο δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριδας των ΗΠΑ, κ. Χρυσόστομος (Κρις) Αλαχούζος - Καλύμνιος, ο οποίος μίλησε για συνεργασία του δικού του Δήμου με το Επαρχείο και το Δήμο της Καλύμνου, προς το συμφέρον της Καλύμνου και του έθνους.

Ακολούθησε με τον πρωτοχρονιάτικο χαιρετισμό του ο έπαρχος επαρχίας Καλύμνου, κ. Μαν. Μουσελλής και τους εόρτιους χαιρετισμούς ολοκλήρωσε ο κ. Δ. Διακομιχάλης απευθύνοντας προσκλητήριο συνεργασίας προς τις αντιπολιτεύσεις του δημ. σ/λίου και υποσχέθηκε ότι προς το σκοπό αυτό ετοιμάζει συγκεκριμένες προτάσεις.

Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης κάλυψε με πανηγυρικό τρόπο και λαμπρότητα η Καλυμνιά καθηγήτρια πιάνου, κα. Ειρ. Γκοβάτσου, η οποία ερμήνευσε  κλασικά έργα, σχετικά με το πνεύμα των ημερών.

 Την εκδήλωση έκλεισε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου, από τον ιερέα Αμφιλόχιο Σακαλέρο και την ακολουθία του.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο δήμος προσέφερε χριστουγεννιάτικα κεράσματα.      

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version