Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τρεις προσωρινοί διασώστες στο ΕΚΑΒ Κύριο

Μετά από πιέσεις του δημάρχου

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Κάλυμνος 31/10/2019

Τηλέφωνο : 22433- 60105                                                      

Mail       : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Θέμα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Χθες Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, έληξε η απόσπαση τριών (3) διασωστών του ΕΚΑΒ Καλύμνου, δίχως να υπάρξει κάποια ενημέρωση από την Υπηρεσία και τα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα για την αντικατάστασή τους.

Ο φόβος να μείνει η Κάλυμνος χωρίς απογευματινή και βραδινή βάρδια, με ότι αυτό συνεπάγεται, ενεργοποίησε τον Δήμαρχο Δημήτρη Διακομιχάλη, ο οποίος είχε διαδοχικές επικοινωνίες με όλους τους εμπλεκόμενους υπηρεσιακούς παράγοντες, από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα, οι οποίοι έδωσαν άμεση λύση στο πρόβλημα στελέχωσης που με ιδιαίτερη ένταση έθεσε ο Δήμαρχος

Αποτέλεσμα αυτής της αφόρητης πίεσης που ασκήθηκε απ’ την πλευρά του Δημάρχου, είναι την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2019, να έρθουν τρεις (3) διασώστες οι οποίοι θα αντικαταστήσουν προσωρινά εκείνους που έφυγαν.

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί σε μόνιμη βάση το θέμα της στελέχωσης του ΕΚΑΒ στο νησί μας, σήμερα το μεσημέρι, μετά από πρόσκληση του Επάρχου θα γίνει σύσκεψη στο Επαρχείο.

Με την υγεία και την ασφάλεια των συμπατριωτών μας, δεν θα παίζει κανείς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version