Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Εφορία Καλύμνου; «Άλλος παπάς, άλλο Ευαγγέλιο» Κύριο

Η Δημαρχία ανακαίνισε το κτίριο (στο δημοτικό πάρκινγκ Καλαμιώτισσας – φωτο) και

είναι πανέτοιμη για την επανεγκατάσταση στην Κάλυμνο της Εφορίας, όπως είχε δεχτεί ο τέως πρωθυπουργός κ. Τσίπρας το αίτημα του δημάρχου κ. Γαλουζή.

Όμως η υπόθεση φαινόταν ότι θα «ναυαγήσει», σύμφωνα με το «μήνυμα» που είχε δώσει «ζωντανά και καθαρά» ο κ. Μητσοτάκης, κατά την προεκλογική του επίσκεψη στην Κάλυμνο, όταν του ζήτησαν οι δύο δήμαρχοι, Διακομιχάλης και Γαλουζής (ο νικητής των εκλογών και ο απερχόμενος) να επανέλθει η Εφορία στην Κάλυμνο. Ο Μητσοτάκης τους απάντησε  φλεγματικά  με τη φράση: «Να υποβάλετε το αίτημά σας στον τομεάρχη της ΝΔ» - σκέψου, πριν γίνει πρωθυπουργός παρέπεμψε στην Κάλυμνο… στον τομεάρχη της ΝΔ για ένα θέμα που το είχε λύσει η κυβέρνηση.

Και τώρα τι γίνεται; Ε λοιπόν, βγαίνει το «φως το αληθινόν»: ο Μητσοτάκης άρχισε στις συγχωνεύσεις ΔΟΥ. Και η σκέψη μας είναι απλή: Όταν κλείνει Εφορίες, θα επαναφέρει στην Κάλυμνο την Εφορία;

Αλλά, τώρα που έχουμε Καλύμνιο Έπαρχο Καλύμνου και ισχυρή τοπική οργάνωση της ΝΔ, μπορούμε να  ελπίζουμε ότι ο καθ’ ύλην αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ κάτι θα κάνει για την Κάλυμνο; Δεν το ελπίζω…

Είναι ηλίου φαεινότερον «άλλος παπάς» ο Τσίπρας, «άλλος παπάς ο Μητσοτάκης». Ο καθένας με το «ευαγγέλιό» του, με την αντίληψή του και τις πολιτικές του αρχές.

Λυπάμαι, αλλά οι Νεοδημοκράτες έμποροι και επιχειρηματίες της Καλύμνου, αλλά και όλος ο κόσμος, πρέπει να αρχίσει να το χωνεύει ότι Εφορία Καλύμνου μάλλον δε θα δούμε. Η ανάπτυξη θα έρχεται μέσω Κω!

Άντε, και εις άλλα με υγεία! Όμως, μετά το κλείσιμο της Νομικής Πατρών, φοβόμαστε μην «πάρει η μπάλα» και την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων Καλύμνου. Καλά,  το Τμήμα Μηχανικών, έπαψε να είναι δεδομένο, είναι «τέλος»!

Ο λόγος από δω και πέρα στο νέο δήμαρχο ή στο δίδυμο Διακομιχάλη-Γαλουζή, που μας δίνει την εντύπωση ότι «εκκολάπτεται» (σε μηχανική εκκολαπτήρια μηχανή) και από δίπλα, διακριτικά και αθόρυβα, η τοπική ΝΔ.

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version