Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΓΩ ΔΕΝ "ΠΑΙΖΩ" ; ΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; Κύριο

Χθες απόγευμα, 21/6/19, μου ήρθε, πλαγίως..., πρόσκληση για το ΚΑ΄ Πολιτιστικό

Συμπόσιο Δωδεκανήσου, που φέτος θα γίνει στην Κάλυμνο, το 4ήμερο από 27/6/2019 και το διοργανώνουν η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου και το Αναγνωστήριο Καλύμνου "Αι Μούσαι". Από μια ιστοσελίδα (έψαξα από περιέργεια) διάβασα και τα ονόματα των 78 (!!!) ομιλητών κ.α..

Απορία: Στον ένα και πλέον χρόνο της προετοιμασίας του Συμποσίου και της καταγραφής των ομιλητών το όνομά μου δεν "έπαιξε"; αγαπητοί εν πολιτισμώ αδελφοί - που λέει ο λόγος;  Ένα αυτό. Το άλλο: Όσο ετοιμαζόταν το  Συμπόσιο Από Ρόδο και την Κάλυμνο, δεν έπρεπε και εγώ να είχα μια ενημέρωση, μια πρόσκληση; Για τι τόση μυστικοπάθεια. Κάθε μέρα με βλέπετε, μια κουβέντα δεν σας ξέφυγε; Τι να υποθέσω; Ποιοι γράφουν-διαγράφουν ονόματα; Γιατί μόνο τυχαίο δε θεωρώ αυτό το παράδοξο.

Να εξηγούμαστε, όχι ότι στεναχωρήθηκα ή... μελαγχόλησα. Όχι τέτοια ανόητα και βλακώδη σε μένα. Απλώς για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκα για το εν Καλύμνω  "καθεστώς" και έγραψα αυτό το σημείωμα, έτσι για ενημέρωση των αναγνωστών μου και όσων, πιθανόν, θα έχουν τη διάθεση να με κρίνουν αρνητικά για την αποχή μου, εξαιτίας μιας "άλλης ενημέρωσης".

Δυστυχώς, αυτή είναι η Κάλυμνος!!! 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version