Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η προεκλογική «αυλαία» έπεσε, θα μιλήσει ο λαός… Κύριο

Με την τελευταία προεκλογική ομιλία στην κεντρική πλατεία, το βράδυ της Παρασκευής

31/5/19, οι δύο μονομάχοι των δημοτικών εκλογών, Δ. Διακομιχάλης- Γ. Μαστροκούκος, έδωσαν τα «ρέστα» τους και η «αυλαία» των δημοτικών 2019 έπεσε ήρεμα «αποκαλυπτικά».

Και οι δύο παρουσίασαν περίπου το ίδιο πρόγραμμα ανάπτυξης της Καλύμνου βασίζοντάς του πάνω σε διαφοροποιημένες βάσεις:  

Ο κ. Διακομιχάλης επικαλέστηκε τη μακρά πολιτική του πείρα που απέκτησε από τις  3 δημαρχιακές του θητείες στο «τιμόνι» της Καλύμνου και δήλωσε έτοιμος να νέα προσφορά.

Ο κ. Μαστροκούκος, μαζί με την αποτελεσματικότητα που επέδειξε ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ σε έργα ποιότητας ζωής, τόνισε την έντονη διάθεση της παράταξής του να βγάλει την Κάλυμνο από το τέλμα.     

Και οι δύο (καθώς με την απλή αναλογική του «Κλεισθένη» διαθέτουν μόνον 6 ο καθένας δημ. σ/λους) προσκάλεσαν τις άλλες τέσσερις παρατάξεις να έρθουν κοντά τους για συνεργασία. Ο κ. Διακομιχάλης μίλησε για αναθέσεις έργων και δράσεων, ενώ ο κ. Μαστροκούκος για αναθέσεις διοικητικών αξιωμάτων και θέσεων.

Τα ίδια είχανε πει και οι δύο κατά τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις στα κανάλια της Καλύμνου. Ο λαός τους άκουσε και τους ξανάκουσε κατά την προεκλογική περίοδο. Τώρα, ποιος ήταν περισσότερο πειστικός και ποιος λιγότερο, ο κυρίαρχος λαός «θα τα βάλει όλα κάτω» σήμερα, Σάββατο 1/6/19, θα τους αξιολογήσει και αύριο πρωί, Κυριακή 2/6, θα καταθέσει την ετυμηγορία του στην κάλπη και θα δείξει σε τίνος τα λόγια έδωσε βάση και ποιον εμπιστεύεται για τη νέα 4ετία.

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos