Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΛΟΥΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Κύριο

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΟΥΖΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ 26ης ΜΑΙΟΥ 2019

  ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

E-mail: grafeioepikoinwnias@gmail.com

Tηλ : 22433-60105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής -μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου- επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του σε όσους συμπολίτες μας στήριξαν με την ψήφο τους το συνδυασμό «Νέα Κάλυμνος».

 Ο κος Δήμαρχος συγχαίρει επίσης όλους τους εμπλεκόμενους στην εκλογική διαδικασία για την συμβολή τους στη διατήρηση μιας ομαλής ροής και ενός ήρεμου και πολιτισμένου  κλίματος καθ΄όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

 Ιδιαίτερα επιθυμεί να υπογραμμίσει την επιβράβευση που έδειξαν οι πολίτες της Καλύμνου στους αντιδημάρχους, οι οποίοι είχαν αναλάβει το βάρος της καθημερινότητας εκ μέρους της δημοτικής αρχής, τους κους Ρήγα Μικέ και Ψαρά Γιώργο.

  Ειδικότερα ο Αντιδήμαρχος κος Μικές Ρήγας σημείωσε ρεκόρ πρωτιάς όλων των εποχών καθώς έλαβε 787 σταυρούς, με το παράδοξο να ανήκει σε συνδυασμό που ήρθε τρίτος στην κατάταξη .

  Τέλος ο κος Δήμαρχος δηλώνει ότι η παράταξη «Νέα Κάλυμνος» θα παραμείνει παρούσα στα κοινά της Καλύμνου.

 Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version