Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μπήκε δυνατά στο στίβο των δημοτικών εκλογών Κύριο

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιώργος Μαύρος μπήκε δυνατά στον προεκλογικό αγώνα

για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Την πρώτη του προεκλογική εμφάνιση πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής, 31/3/2014, στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου. Παρουσίασε την οργανωτική επιτροπή της παράταξης, τους κ.κ. Μ. Μαγκάκη - Ν. Ασωνίτη, και ένα μεγάλο μέρος των υποψ. δημ. συμβούλων, όλοι τους νέοι άνθρωποι με διάθεση για προσφορά και έργο.

Ο κ. Μαύρος, μετά την παρουσίαση των υποψηφίων δ.σ., εξέθεσε, σε αδρές γραμμές, τους άξονες της πολιτικής του πλατφόρμας, και υποσχέθηκε ότι σε προσεχείς ανοιχτές συγκεντρώσεις θα μιλήσει αναλυτικότερα για το πρόγραμμά του. Η αίθουσα είχε γεμίσει ασφυκτικά, περίπου, όπως συμβαίνει με όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις όλων των υποψηφίων δημάρχων. Πάντως η γενική εντύπωση είναι ότι ο Γ. Μαύρος μπήκε δυνατά στο στίβο των εκλογών. (παραθέτουμε 3 βίντεο)

*

Δεν είναι δυνατό να γίνουν συγκρίσεις και προβλέψεις. Ωστόσο, η προεκλογική «μετεωρολογία», βασισμένη στην εμπιστοσύνη και αποδοχή που έχουν τα πρόσωπα τόσο των υποψ. δημάρχων όσο των και δημ. σ/λων, προβλέπει ότι στις εκλογές αυτές, εκτός του ότι η πρώτη Κυριακή δεν θα βγάλει δήμαρχο (συνηθισμένο αυτό), τα ποσοστά όλων των παρατάξεων θα κυμανθούν σε χαμηλά επίπεδα. Οι συνδυασμοί μέχρι στιγμής… είναι έξι (πολύ μεγάλος αριθμός) και το ποσοστό του 25%  φαίνεται «όρος δυσανάβατο». 

Για τους λόγο αυτό  δεν θα είναι παράδοξο αν την τελευταία στιγμή δούμε συνενώσεις παρατάξεων, μιας και τα προγράμματα όλων είναι σχεδόν τα ίδια και το ζητούμενο είναι η αποτελεσματικότητα.  Όμως, κόντρα στις συνενώσεις έρχεται το πρόβλημα της συγκρότησης κοινού ψηφοδελτίου.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version