The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Π.ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ & Ν. ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ Κύριο

ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ Ο ΑΝΑΠ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ κ. Ν. ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ και Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ κος ΠΑΝ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

  Στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας του, επισκέφθηκε χθες 26/3/2019 την Κάλυμνο ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

  Ο κος Π. Κουρουμπλής συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κο Νεκτάριο Σαντορινιό επισκέφθηκε το Δημαρχείο  όπου και οι δυο υπουργοί έγιναν δεκτοί από τον Αντιδήμαρχο κο Μικέ Ρήγα  και συζήτησαν μια σειρά θεμάτων που αφορούν την Κάλυμνο.

  Ο κος Ν. Σαντορινιός αναφέρθηκε στην ουσιαστική αναβάθμιση της Σχολής Δυτών Καλύμνου, η οποία έχει ήδη δρομολογηθεί και βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, διαψεύδοντας ανυπόστατα -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- δημοσιεύματα που υπονοούν οτιδήποτε  αντίθετο.

  Δήλωσε ότι η λειτουργία της Σχολής μηχανικών, στο πλαίσιο της Α.Ε.Ν. Καλύμνου, βρίσκεται ήδη στο σχεδιασμό του Υπουργείου, ενώ  τόνισε την ιδιαίτερα θετική για τους νησιώτες εξέλιξη που αφορά την επέκταση του μέτρου του μεταφορικού ισοδύναμου στις αεροπορικές μεταφορές, μέτρο το οποίο πρόκειται να ισχύσει στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

  Ο κος Παν. Κουρουμπλής τόνισε την ταχύτητα υλοποίησης όλων των κυβερνητικών δεσμεύσεων στην Κάλυμνο και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ίδρυση και λειτουργία της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, η οποία όπως ανέφερε, πρόκειται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο από σπουδαστές την επόμενη ακαδημαϊκή περίοδο.

  Στη συνέχεια  ο κος Παν. Κουρουμπλής  συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας του Δήμου Καλύμνου κο Γ. Διαμαντή -και τους υπαλλήλους της-όπου μεταξύ άλλων έγινε αναφορά στην επιτυχία του υπουργείου να εξασφαλίσει, για πρώτη φορά, επιδότηση για τη γραμμή της Ψερίμου που συνδέεται με την Κάλυμνο και τη Κω.

  Τέλος με τον Δήμαρχο της Καλύμνου κο Ιωάννη Αντ. Γαλουζή συναντήθηκαν αργότερα οι Υπουργοί κ. κ. Ν. Σαντορινιός και Π. Κουρουμπλής και επισκέφθηκαν τον Σύλλογο Παράκτιας Αλιείας Καλύμνου όπου με τον πρόεδρό του Μανώλη Κουλλιά, αλλά και μέλη του συλλόγου, αντάλλαξαν απόψεις για τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της αλιείας στο νησί μας.

 

Από το Γραφείο Δημάρχου

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

08-04-2024, 12:10 | Κυβέρνηση

Με το Π.Δ. 18 /6-4-2024 Καθορίζεται ότι το διάστημα δ&...

Argo Kalymnos