Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απολογισμός δημάρχου – ΔΕΥΑΚ & 2 υποψ. δ.σ. Κύριο

Ο δήμαρχος Καλυμνίων κ. Γ. Γαλουζής προσκάλεσε σε συνέντευξη τα τοπικά ΜΜΕ,

το απόγευμα του Σαββάτου (23/3), στο δημοτικό μέγαρο, για την πρώτη προεκλογική του εμφάνιση.

Η πρόσκληση έλεγε για απολογισμό της ΔΕΥΑΚ, αλλά ο κ. δήμαρχος στην εισαγωγική του ομιλία (κράτησε 25΄λεπτά) προέβη σε απολογισμό του όλου έργου του. Στη συνέχεια μίλησαν για την πρόοδο της ΔΕΥΑΚ ο πρόεδρος της επιχείρησης κ. Γ. Μελάς, ο προηγούμενος πρόεδρος κ. Γ. Τρικοίλης και τον απολογισμό έκλεισε ο αντιπρόεδρος και αντιδήμαρχος κ. Μικές Ρήγας.

Των απολογισμών του δημάρχου και των στελεχών της ΔΕΥΑΚ  προηγήθηκε η παρουσίαση από τον κ. δήμαρχο των 2 πρώτων υποψ. δημ. συμβούλων της παράταξής του, της κας Μαρίας Βάλλα, δημοσιογράφου και προέδρου της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου, και του κ. Μανόλη Κουλλιά, λογιστή και προέδρου του συλλόγου παράκτιας αλιείας. Και οι δύο ευχαρίστησαν τον κ. Γαλουζή για την πρόσκλησή του να τους εντάξει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του. Ακολούθησαν ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Επισημάνσεις

1.    Παραθέτουμε βίντεο με την ομιλία του κ. Γαλουζή, με την παρατήρηση ότι η κάμερά μας πήρε τον κ. δήμαρχο από πλάγια, γιατί καθ’ όλο το χρόνο της ομιλίας  του ο κ. Γαλουζής ήταν στραμμένος σε μια δημοσιογράφο που καθόταν στην αντίθετη από τις κάμερες πλευρά της συνεντευξιακής τράπεζας.  

2.   Στη συνέντευξη το «παρών» έδωσαν ελάχιστοι δημ. σύμβουλοι και στελέχη της παράταξης του κ. δημάρχου.

          

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Πολυμέσα

Argo Kalymnos