Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Νέο Αεροδρόμιο Καλύμνου: Εκπονείται η Προκαταρκτική Μελέτη Κύριο

Θέση: Παλιόνησος, διάδρομος: 2.700Χ320m, λοιπές εγκαταστάσεις: 400Χ600m

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Κάλυμνος 15 /2/ 2019                   

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Σε σχέση με τη πορεία ίδρυσης νέου αεροδρομίου στο νησί μας, και μετά από  νεότερη επαφή που είχαμε με το αρμόδιο τμήμα της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας για τα εξής :

H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας εκπονεί ήδη προκαταρκτική μελέτη για την ίδρυση νέου αεροδρομίου στην θέση Παλιόνησος του νησιού μας, με τεχνικά χαρακτηριστικά 2.700Χ320m για τον διάδρομο και 400Χ600m για την ανάπτυξη των υπόλοιπων εγκαταστάσεων δυτικά του αεροδρομίου.

            Ο Δήμος μας με τις τεχνικές του υπηρεσίες βρίσκεται σε άμεση επαφή και συνεχή συνεργασία με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για την απαραίτητη τεχνική συνδρομή σε όλα τα στάδια  σύνταξης της μελέτης, η οποία προχωρά με γρήγορους ρυθμούς.

  Άλλη μια δέσμευση του Πρωθυπουργού κου Αλέξη Τσίπρα προς τους συμπατριώτες μας Καλύμνιους, βρίσκει ήδη τον δρόμο προς την υλοποίησή της με την συνεχή και αδιάλειπτη εποπτεία και συνδρομή της δημοτικής αρχής, σε όποιο στάδιο είναι απαραίτητο.  

Από το Γραφείο Δημάρχου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version