Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το ΚΚΕ σήμερα, 13/2, στο Αναγνωστήριο

Υποψήφιος περιφ/ρχης & υποψ. δήμαρχος

 

«ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΚΑΛΥΜΝΟΣ

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 στο νησί θα περιοδεύσει κλιμάκιο της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΠΕΙΡΩΣΗΣ» με Επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη  Νοτίου Αιγαίου Γ. Ντουνιαδάκη και τον υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Καλυμνίων  Σ. Χούλη.

Το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής :

Το πρωί περιοδεία στο ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ, στους εργαζόμενους του ΔΗΜΟΥ και του ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ Καλύμνου καθώς και  στο Γ.Ν ΚΑΛΥΜΝΟΥ.

Θα ακολουθήσει το απόγευμα στις 7:οομμ στο Εμπορικό Επιμελητήριο Καλύμνου πλατιά σύσκεψη με θέμα: «Η εκλογική αναμέτρηση για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση και η ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ» .

Απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα στους εργαζόμενους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, στην νεολαία του νησιού, να πάρουν τώρα την μεγάλη απόφαση, να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά να ισχυροποιήσουν την «Λαϊκή Συσπείρωση» για μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση σε δήμους και περιφέρειες, απέναντι στις κυβερνήσεις.  Κόντρα στους υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες, που είναι τα «καλά παιδιά», των κυβερνήσεων και της ΕΕ. Για να μπουν εμπόδια στη φορομπηξία, στη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, στα σχέδια του κεφαλαίου. Για να ακουστεί δυνατά η φωνή των εργατικών-λαϊκών διεκδικήσεων, για σταθερή δουλειά, για έργα, υποδομές, υπηρεσίες, προς όφελος των λαϊκών αναγκών, η έλλειψη των οποίων τόσο τραγικά φάνηκε στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές και πλημμύρες. Οι κομμουνιστές δήμαρχοι απέδειξαν τι σημαίνει «συγκρούομαι με το αντιλαϊκό θεσμικό πλαίσιο, δεν κρύβομαι πίσω από αυτό», όπως κάνουν άλλοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες που, ενώ το στηρίζουν, το επικαλούνται για να συσκοτίσουν τις ευθύνες τους. Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ, της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δεν θα πουν ποτέ ότι η πάλη για τα λαϊκά δικαιώματα «δεν είναι στην αρμοδιότητά τους», όπως λένε όλοι οι άλλοι.

Πορευόμαστε με θάρρος και τόλμη, μαζί ήμαστε πιο δυνατοί,  για να κάνουμε την πραγματική διαφορά, που έχει ανάγκη ο λαός και ο τόπος μας.

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version