Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Νέα Σχολή Δυτών στην Κάλυμνο από το Υ. Ε. Ναυτιλίας Κύριο

Συνεργασία Υπουργείου Ε.Ν. & Σχολής Δυτών Μασσαλίας

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Κάλυμνος  11/2/ 2019                   

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Καλύμνου με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με σκοπό την αναβάθμιση της Σχολής Δυτών Καλύμνου, ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής υποδέχθηκε σήμερα 11/2/2019 στο Δημαρχείο αντιπροσωπία από τη Μασσαλία και το ΥΕΝ.

Συγκεκριμένα ο κος Δήμαρχος απηύθυνε θερμό καλωσόρισμα στον κο Εric Albier Δ/ντή της Σχολής Δυτών Μασσαλίας INPP, στον Καλυμνιακής καταγωγής παγκόσμιο πρωταθλητή ελεύθερης κατάδυσης και Υπο/δντή κο Theo Mavrostomos καθώς και την Πρόεδρο της Επιτροπής για την αναβάθμιση της Σχολής Δυτών Καλύμνου και συνεργάτιδα του Αναπ. Υπουργού Ναυτιλίας κου Νεκτ. Σαντορινιού κα Άννα Σαρλή.

Ο κος Δήμαρχος στην προσφώνηση του τόνισε ιδιαίτερα το έντονο και συνεχές ενδιαφέρον του συμπατριώτη μας Αναπ. Υπουργού Ναυτιλίας κου Νεκτ. Σαντορινιού για θέματα που αφορούν την Κάλυμνο, όπως η ίδρυση της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, η Αναβάθμιση της Σχολής Δυτών Καλύμνου καθώς και άλλα που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Υπογράμμισε δε ιδιαίτερα τη στενή συνεργασία που έχει ο Δήμος της Καλύμνου με τους αρμόδιους παράγοντες του Υπουργείου Ναυτιλίας και την καθοριστική συμβολή τους σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας και ολοκλήρωσης αυτής της διαδικασίας. 

Η αντιπροσωπία που βρίσκεται στο νησί μας, πρόκειται να μελετήσει τον τρόπο λειτουργίας της Σχολής Δυτών της Καλύμνου, να εκπονήσει ειδική πραγματογνωμοσύνη και να παραδώσει συγκεκριμένες προτάσεις για την αναβάθμιση και εναρμόνισή της με τα Διεθνή πρότυπα λειτουργίας, γεγονός που θα την καταστήσει ικανή να χορηγεί διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Στη συνέχεια ακολούθησε παρουσίαση στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου  με τη συμμετοχή των δημοτικών συμβούλων της Καλύμνου.

Ο κος Δήμαρχος παρέδωσε αναμνηστικά – συμβολικά δώρα σε όλα τα μέλη της αντιπροσωπίας από τη Μασσαλία της Γαλλίας καθώς και στους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Ναυτιλίας ευχαριστώντας τους θερμά για τη συνεργασία.

Από το Γραφείο Δημάρχου

 

Παράρτημα

  • Φωτο 1.Από αριστερά ο εκπαιδευτής της Σχολής Δυτών Καλύμνου κος Αγγ. Κουφός, ο κος Θεοφ. Μαυρόστομος, ο Δήμαρχος Καλύμνου, ο Δντής της Σχολής INPP κος Ερικ Αλμπιέρ, ο Συνεργάτης του Υπ. Ναυτιλίας κος Γ. Βασιλικός.
  • Φωτο 2. Η Πρόεδρος της Επιτροπής για την αναβάθμισης της Σχολής Δυτών και συνεργάτιδα του Υπ. Ναυτιλίας κα Άννα Σαρλή
  • Φωτο 3. Με τον Δντή της Σχολής INPP Της Μασσαλίας κο Ερικ Αλμπιέρ.
  • Φωτο 4. Με  την Δντρια Ναυτικής Εκπαίδευσης του ΥΕΝ κα Παν. Κατσαλούλη
Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version