Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πρωτοχρονιάτικος ποταμός 2019 στον εμπορικό δρόμο Κύριο

Μετά τη λειτουργία της πρωτοχρονιάς στο ι. μητρ. ναό του Χριστού ο κόσμος βγαίνοντας

από την εκκλησία είδε ότι ήταν περικυκλωμένος από τεράστια λίμνη νερών της βροχής που κράτησε περίπου μισή ώρα, ενώ και στον κεντρικό εμπορικό δρόμο είδε να κατεβαίνει ορμητικός και πάλι ο χείμαρρος σε ύψος που απειλούσε τα καταστήματα.
«Τι έχεις Γιάννη, τι είχα πάντα». Πάνω από μισό αιώνα το ίδιο παραμύθι των υποσχέσεων, δεσμεύσεων και έτοιμων μελετών. Τελικά το έργο μένει στα αμελέτητα έργα και η ζωή συνεχίζεται.
Τα σχόλια του κόσμου στην καμάρα του Χριστού περιέλουζαν όλες ανεξαιρέτως τις δημαρχίες των τελευταίων δεκαετιών και βάλε… Και προφανώς όλοι είχαν δίκιο σε όσα έλεγαν, ανεξάρτητα από τη γλώσσα που χρησιμοποιούσε ο καθένας.

Μια νεαρή κυρία σε έκρηξη αγανάκτησης τα έψαλλε σε όλες τις δημαρχίες:  «Τόσα χρόνια, τόσες δημαρχίες, δε βρέθηκε πια ένας [(ακατάλληλο λέξη)] να κάνει κάτι; Μόνο σχέδια, σχέδια, υποσχέσεις!»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version