Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Λαϊκή Συσπείρωση: Μεθοδεύσεις της δημ. Αρχής για Πρ/σμό & Θερμοπηγές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Το λιγότερο απαράδεκτη μπορούμε να θεωρήσουμε την απόφαση της δημοτικής αρχής να στριμώξει στην ίδια μέρα, σε δυο απανωτές συνεδριάσεις, το σοβαρότατο ζήτημα της έγκρισης του οικονομικού προϋπολογισμού, μαζί με άλλα θέματα, ένα εκ των οποίων είναι η εκποίηση ουσιαστικά των Θερμοπηγών. Προκαθορίζουν μάλιστα το συνολικό χρόνο της  συζήτησης για τον προϋπολογισμό του Δήμου  σε μόλις μιάμιση ώρα!

“Ξέχασαν”  δε, να μας στείλουν και την ίδια την εισηγητική πρόταση για τον προϋπολογισμό, ώστε να υπάρχει το λογικό χρονικό περιθώριο προετοιμασίας μιας επεξεργασμένης τοποθέτησης. Αυτό άλλωστε αποτελεί πάγια τακτική τους.

Η αγωνία τους δεν κρύβεται! Φοβούνται να γίνει ουσιαστική κουβέντα, απαξιώνουν τη συζήτηση και τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων. Είχανε καλό δάσκαλο φαίνεται την κυβέρνηση, που όποτε φοβόταν μην σκοντάψουν τα αντιλαϊκά της σχέδια στην αντίδραση του κόσμου, τα έφερνε σαν τον κλέφτη με τη μορφή του κατ επείγοντος στη βουλή, σαλαμοποιούσαν κάθε διαδικασία. Η στάση αυτή της Δημοτικής Αρχής, δύο πράγματα μπορεί να συνεπάγεται, ή αδιαφορούν μπροστά στα συσσωρευμένα λαϊκά προβλήματα ή και  έχουν άλλες στοχεύσεις.

Γελιούνται όμως αν πιστεύουν ότι θα αφήσουμε τις μεθοδεύσεις τους να περάσουν απαρατήρητες!

Ο οικονομικός προϋπολογισμός είναι ζήτημα πολύ σημαντικό! Δείχνει σε τελική ανάλυση, το προσανατολισμό που έχει ο Δήμος, τις προτεραιότητες που βάζει. Ξέρουμε εκ των προτέρων ότι τόσο ο προϋπολογισμός, όσο και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης θα βρίσκονται μακριά, για να μην πούμε στην αντίπερα όχθη, από τις πραγματικές ανάγκες του λαού του  νησιού μας

Η πολιτική της λαϊκής συσπείρωσης, είχε και θα έχει πάντα σκοπό την καλυτέρευση της ζωής του λαού μας και την κάλυψη των αναγκών του μέσα από σύγχρονες δομές και υπηρεσίες, αποκλειστικά δωρεάν και δημόσιες

Ενημερώνουμε! Εμείς την υπογραφή μας στην ανευθυνότητα τους δεν τη βάζουμε! Θα απέχουμε επιδεικτικά από τις συνεδριάσεις – κωμωδία και θα φροντίσουμε ο λαός της Καλύμνου να ενημερωθεί για τα νέα τους καμώματα.

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version