Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Υ.Π.Α. ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Κύριο

ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                                                                                                                                      

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

   ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

   Κάλυμνος  15/10/ 2018

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

   Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, ότι σε συνέχεια των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού κου Αλέξη Τσίπρα καθώς και των σχετικών παρεμβάσεων του Δημάρχου Καλύμνου κου Ιω. Γαλουζή στα αρμόδια κέντρα, σχετικά με την δρομολόγηση της μεταφοράς του Αεροδρομίου Καλύμνου σε νέα θέση, έχει συσταθεί ειδική επιτροπή από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

   Συγκεκριμένα με απόφαση της 10ης Οκτωβρίου 2018, η οποία πρόσφατα κοινοποιήθηκε στο Δήμο της Καλύμνου, συστήνεται επιτροπή αποτελούμενη από ειδικούς υπηρεσιακούς παράγοντες της Υ.Π.Α., προκειμένου να εξετάσει συνολικά τις τεχνικές και επιχειρησιακές προδιαγραφές και απατήσεις καθώς και άλλα κριτήρια επεκτασιμότητας, που αφορούν στην επιλογή νέας θέσης για τη μεταφορά του Κρατικού Αερολιμένα της Καλύμνου.

      Με συντονισμένες προσπάθειες και με την ενεργό υποστήριξη των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων, προχωράμε με γοργούς ρυθμούς στην υλοποίηση του αιτήματος της Καλύμνου και της εξαγγελίας του ιδίου του Πρωθυπουργού κου Αλέξη Τσίπρα, την οποία πραγματοποίησε κατά την επίσκεψή του στο νησί μας, σχετικά με την μεταφορά σε νέα θέση και την ταυτόχρονη λειτουργική αναβάθμιση του αεροδρομίου Καλύμνου, προκειμένου αυτό να καταστεί πιο ανταγωνιστικό και να μπορεί να εξυπηρετεί διεθνείς πτήσεις, βάζοντας έτσι την Κάλυμνο στο χάρτη του παγκόσμιου τουρισμού.

 

 

Από το Γραφείο Δημάρχου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version