Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνάντηση Δημάρχου Καλύμνου με υπο-πρόξενο Βρετανίας Κύριο

Εθιμοτυπική συνάντηση  με την υποπρόξενο του Βρετανικού Προξενείου της Ρόδου.        Εθιμοτυπική συνάντηση με την υποπρόξενο του Βρετανικού Προξενείου της Ρόδου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


                                                                                                                                                    

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

 

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Tηλ : 22433-60105

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

  Εθιμοτυπική συνάντηση είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Αντ. Γαλουζής  με την κα Ράνια Κοσσιώρη, υποπρόξενο του Βρετανικού Προξενείου της Ρόδου.

  Η κα Ρ. Κοσσιώρη βρέθηκε στο νησί μας με την ευκαιρία εκδήλωσης που διοργανώνει η προξενική ομάδα από το Βρετανικό Υποπροξενείο στη Ρόδο, προκειμένου να ενημερώσει τους Βρετανούς πολίτες του νησιού μας  σχετικά με θέματα γενικής φύσεως αλλά και την πορεία των διαπραγματεύσεων για το Brexit, που θα επηρεάσει τις ζωές όλων.

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την  Παρασκευή 28/9/2018 στις 6.30μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία παραχωρήθηκε από το Δήμο Καλύμνου στο Βρετανικό προξενείο για το λόγο αυτόν.

 

 

Από το Γραφείο Δημάρχου

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version