Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο δήμαρχος στην Αθήνα για θέματα του Δήμου Κύριο

Ακαδημία Ε.Ν., Κάστρο Χώρας, Τοπική Μονάδα Υγείας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Κάλυμνος 23/8/ 2018

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της μετάβασης του στην Αθήνα, ο  Δήμαρχος  Καλυμνίων κος Ιω. Γαλουζής, πραγματοποιεί σειρά επαφών με υπεύθυνους των αρμόδιων Υπουργείων για θέματα που αφορούν το νησί μας.

Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον Υφ/γό Ναυτιλίας κο Νεκτάριο Σαντορινιό, με τον οποίο συζήτησαν τις λεπτομέρειες που αφορούν τη λειτουργία της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στην Κάλυμνο (φωτο1).

Συναντήθηκε επίσης με την Γεν. Γραμματέα του Υπ. Πολιτισμού κα Βλαζάκη για θέματα που αφορούν την παραχώρηση στο Δήμο του Κάστρου Χώρας, καθώς και την επιστροφή του θωρακοφόρου αγάλματος που βρέθηκε στο νησί μας (φωτο 2). Η κα Βλαζάκη υποσχέθηκε ότι και στα δύο θέματα θα υπάρξει από πλευρά του ΥΠΠΟ επιτάχυνση των απαραίτητων διαδικασιών.

Τέλος ο κος Δήμαρχος πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γεν. Γραμματέα του Υπ. Υγείας κο Στ. Βαρδαρό, με τον οποίο εξέτασαν τις λεπτομέρειες για την λειτουργία της Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) στο νησί μας, καθώς και  το πρόβλημα που έχει προκύψει με την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ (φωτο 3).

Από το Γραφείο Δημάρχου

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version