Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τον υπουργό Κουβέλη για κατοικίες στρατιωτικών Κύριο

«Ναι» και στη διάνοιξη περιφ/κού δρόμου λιμάνι-αεροδρόμιο

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Κάλυμνος  11/5/ 2018  

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κο Φώτη Κουβέλη βρέθηκε σήμερα 11/5/2018 ο Δήμαρχος Καλύμνου κος Ιωάννης Γαλουζής, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΑΝΕ Καλύμνου κο Γ. Διαμαντή.

Στη συνάντηση συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα της επίσπευσης των διαδικασιών σχετικά με την κατασκευή των Στρατιωτικών Οικημάτων Αξιωματικών (Σ.Ο.Α.) για τη στέγαση των μονίμων αξιωματικών που υπηρετούν στο νησί μας, κατόπιν της σχετικής παραχώρησης χώρου από πλευράς του Δήμου.

Επίσης ζητήθηκε από τον κο Δήμαρχο -και υπήρξε  θετική ανταπόκριση από τον κο Φ. Κουβέλη- η συμβολή των τεχνικών υπηρεσιών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τη διάνοιξη Περιφερειακού δρόμου στο νησί μας, γεγονός που θα αποσυμφορήσει σημαντικά τα κυκλοφοριακά προβλήματα που προκύπτουν στο νησί μας, κυρίως κατά τη διάρκεια των περιόδων αιχμής.

Τέλος ο κος Δήμαρχος προσκάλεσε τον κο Κουβέλη στο νησί μας, σε χρόνο που θα επιτρέπει το πρόγραμμά του, και έλαβε από τον ίδιο τη διαβεβαίωση, ότι αυτό θα συμβεί  εντός των προσεχών μηνών.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version