Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η υπόθεση προχωράει μετά από τη νέα νεκροτομή Κύριο

(ΘΕΜΑ, 12/12/17) «Διερευνώνται ευρήματα τα οποία διαφέρουν σε σχέση

με την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση», δηλώνει ο ιατροδικαστής που ορίστηκε από την πλευρά της οικογένειας.

Νέα ευρήματα που φαίνεται ότι διαφέρουν από την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση διαπιστώθηκαν στη νέα νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του άτυχου 21χρονου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο, στις 19 Νοεμβρίου, έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή του.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τέσσερις ιατροδικαστές, από πλευράς κράτους η καθηγήτρια και Διευθύντρια της Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαρά Σπηλιοπούλου, η επίκουρη καθηγήτρια Σταυρούλα Παπαδόδημα και ο επίκουρος καθηγητής-ανθρωπολόγος Κωνσταντίνος Μωραΐτης. Από την πλευρά της οικογένειας ορίστηκε τεχνικός σύμβουλος ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης.

 «Διερευνώνται ευρήματα τα οποία διαφέρουν σε σχέση  με την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση  και προς επιβεβαίωση αυτών, ελήφθησαν δείγματα σπλάχνων για ιστολογικές εξετάσεις και έγινε αχτινοσκόπηση σώματος», ανέφερε στο protothema.gr o ιατροδικαστής  κ. Σωκρατης Τσαντίρης.

 «Το τελικό αποτέλεσμα θα το έχουμε μετά την ολοκλήρωση των τοξικολογικών ιστολογικών και αχτινοσκόπησης αποτελεσμάτων», πρόσθεσε.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version