Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συλλυπητήρια & ευχαριστίες δημάρχου Ιω. Γαλουζή Κύριο

Προς την οικογένεια  του άτυχου 21χρονου φοιτητή & τους εθελοντές διασώστες

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος 29 /11/ 2017

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, εκπροσωπώντας το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου, επιθυμεί να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του άτυχου Ν. Χατζηπαύλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο νησί μας.

Η τραγική αυτή κατάληξη έχει συγκλονίσει όλους τους συμπατριώτες μας, οι οποίοι συμπάσχουν με το δράμα της οικογένειας.

Επίσης ο κος Δήμαρχος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και επισήμως, όλους όσους συμμετείχαν τις τελευταίες ημέρες στην αναζήτηση για τον εντοπισμό του άτυχου νεαρού.

Στις έρευνες που άρχισαν αμέσως μετά την εξαφάνιση του νεαρού, από τις 22/11/2017, συμμετείχαν επίγειες δυνάμεις της Αστυνομίας, του Στρατού, της Πυροσβεστικής από την Κω, κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ από την Αθήνα με ειδικό διασωστικό σκύλο καθώς και εθελοντές διασώστες από το νησί μας. Από αέρος στις έρευνες συμμετείχε επίσης και ένα ελικόπτερο.

Ανεξάρτητα από το τραγικό αποτέλεσμα των ερευνών, οφείλουμε να επιβραβεύουμε την κινητοποίηση των εθελοντικών οργανώσεων-διασωστών, οι οποίοι -και στην προκειμένη περίπτωση- κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια και συνέβαλαν με ζήλο και αυταπάρνηση σε όλη τη διαδικασία της αναζήτησης  τις προηγούμενες ημέρες.

Tέλος, το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλύμνου, στη συνεδρίαση της 28ης/11/2017, πήρε την απόφαση να στηρίξει με κάθε τρόπο και σε ό,τι χρειαστεί την οικογένεια του άτυχου νεαρού.   

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version