Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ΝΟΔΕ Δωδ/σου της Ν.Δ στην Κάλυμνο Κύριο

Επισκέψεις: ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ, νοσοκομείο, Δήμο, ΙΣΚ

 

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δημοτική Ομάδα Ν.Δ Καλύμνου

Κάλυμνος  7/10/1017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη της  ΝΟΔΕ Δωδ/σου  της Ν.Δ στην Κάλυμνο το διήμερο 4/10 έως 6/10 με τον Πρόεδρο της κ. Μπακίρη Παύλο, την υπεύθυνη οργανωτικού ΝΟΔΕ Δωδ/σου  κ. Χατζηελευθερίου Φόνη,  τον Τομεαρχη της Ν.Δ  κ. Σωτηρόπουλο  Γεώργιο  και με την συμμετοχή του πρώην Βουλευτή  της  Ν.Δ  Υψηλάντη Βασίλη.

Πραγματοποιήθηκαν  επισκέψεις και επαφές με την συμμετοχή της Δημ. Τ.Ο της Ν.Δ  Καλύμνου  στο ΚΔΑΠ ΑμΕΑ Καλύμνου με τον πρόεδρο κ. Ολυμπίτη Φίλιππο και το προσωπικό του , στο Βουβάλειο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου όπου είχαμε σύσκεψη με τον Πρόεδρο του νοσοκομείου κ. Βόλο Εμμανουήλ και τους εκπροσώπους του  Ιατρικού και Νοσηλευτικού δυναμικού , με τον Δήμαρχο κ.  Γαλουζή Γιάννη  και τον αντιδήμαρχο  Καλύμνου κ. Ρήγα Μικέ ,τον πρόεδρο του Ιατρικού συλλόγου  επαρχίας Καλύμνου κ. Αποστολάτο Γεράσιμο , στην Ιχθυόσκαλα με τον Αλιευτικό συνεταιρισμό Γυναικών Καλύμνου καθώς και με στελέχη της Ν.Δ .

Κατεγράφησαν απόψεις και προβλήματα καθώς και  διαβεβαιώσεις για βοηθητικές παρεμβάσεις στην  επίλυση όλων αυτών των θεμάτων .

Δημοτική Ομάδα  Ν.Δ  Καλύμνου 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version