Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δοξολογία στο στρατόπεδο για τη μνήμη του Αγ. Γεωργίου Κύριο

Τη μνήμη του μεγαλομάρτυρα και τροπαιοφόρου Αγίου Γεωργίου, προστάτη του στρατού, τίμησε η μονάδα του Συντάγματος Ευζώνων, στο χώρο της φερώνυμης εκκλησίας του στρατοπέδου, στις 29.4.11.

Η τελετή ξεκίνησε με την άφιξη της σημαίας στο χώρο της ιεροτελεστίας, έξω από την εκκλησία, όπου εψάλη Δοξολογία από το μητροπολίτη κ. Νεκτάριο, τον οποίο συνόδευαν οι ιερείς Τ. Καμπούρης, Μ. Μπουλαφέντης και ο διάκονος Ν. Κλήμης. Στη συνέχεια αναγνώστηκε από τον ταγματάρχη κ. Ι. Ζιγγιρίδη η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού Στρατού Φρ. Φράγκου, και κατέθεσαν στεφάνι στο Ηρώο της μονάδας ο αντιδήμαρχος κ. Ηλ. Τσέρος, εκ μέρους της δημοτικής Αρχής, ο περιφ. σύμβουλος κ. Δ. Μαραγκός, εκ μέρους της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, ο συνταγματάρχης κ. Β. Τσιάκος, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Η τελετή ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της σημαίας.

Μετά την τελετή ο κ. αντισυνταγματάρχης παρέθεσε δεξίωση στους καλεσμένους με ωραίους πασχαλινούς μεζέδες.  

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version