Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μήνυμα του δημάρχου κ. Γιάννη Γαλουζή Κύριο

Για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2017-18

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  11/9/ 2017     

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

ΜΗΝΥΜΑ

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής εύχεται σε όλους τους μαθητές, καλή αρχή, καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και στις νέες προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Κάθε νέα σχολική χρονιά συνιστά και μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών μας προς την κατάκτηση της γνώσης.

Σ’ αυτήν την πορεία ο κος Δήμαρχος εύχεται σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή και επιμονή  για την πραγμάτωση των στόχων τους.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, το σχολείο μπορεί και πρέπει να γίνει χώρος προόδου, δημιουργίας, ελπίδας και ουσιαστικής προοπτικής. Το σύγχρονο σχολείο μπορεί και πρέπει να αποτελέσει όχι απλά ένα χώρο στείρας μετάδοσης τυποποιημένης γνώσης, αλλά ένα φυτώριο δημιουργικής σκέψης, ένα ζωντανό πυρήνα, ένα χώρο έρευνας, ανάπτυξης της κριτικής ικανότητας των μαθητών και καλλιέργειας ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, που θα μπορέσουν στο μέλλον με επάρκεια να αναμετρηθούν με τις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας.

Η σημαντικότερη επένδυση άλλωστε για μια κοινωνία είναι ο ίδιος ο άνθρωπος, είναι η Παιδεία. Με την ουσιαστική μάθηση και την πολύπλευρη γνώση δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μια δίκαιη κοινωνία προόδου.

Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου μας, ο κος Δήμαρχος επιθυμεί να τονίσει, ότι η φροντίδα θα είναι συνεχής για τη δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος και των απαραίτητων εκείνων προϋποθέσεων, που θα συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων και επιδιώξεών της εκπαιδευτικής κοινότητας στο σύνολό της.

Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο .

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version