Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο αγιασμός για το νέο σχολ. έτος στο Νικηφόρειο Κύριο

Το Νικηφόρειο Γυμνάσιο και Λύκειο, ως συναυλιζόμενα σχολεία, έκαναν και φέτος μαζί

τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη του νέου σχολικού έτους, στις 11.9.17, στην αυλή του παλαιού διδακτηρίου (του κυρίως «Νικηφορείου» - έτος ίδρ. 1906).

Την ίδια ημέρα τελέστηκαν επίσης και οι αγιασμοί σε όλα τα σχολεία της Καλύμνου, Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης.

Την ιεροπραξία στο Νικηφόρειο τέλεσε ο ιερέας Ισίδωρος Γλυνάτσης, εφημέριος του μητροπολιτικού ναού του Σωτήρος Χριστού, εκπροσωπώντας το μητροπολίτη κ. Παΐσιο, ο οποίος φέτος τέλεσε τους αγιασμούς στα σχολεία της Λέρου.

Παρόντες ήταν όλοι οι μαθητές και οι δ/ντές Νικ. Κορφιάς-του Λυκείου, Παντ. Έλληνας – του Γυμνασίου, και Στέφ. Κορφιάς του Γυμνασίου για παιδιά με ειδικές ανάγκες, καθώς και όλο το διδακτικό προσωπικό.

Από τα πολιτικά πρόσωπα παρέστησαν ο δήμαρχος κ. Γιάννης Γαλουζής και ο αντ/δρος του περιφερ. σ/λίου κ. Κώστας Σταυλάς – έπαρχος κ. Ιω. Θεμέλαρος ήταν στη Λέρο.

Ευχές για καλή χρονιά απηύθυναν προς τους μαθητές, μετά τον ιερέα, ο δ/ντής του Λυκείου κ. Νικ. Κορφιάς, ο δήμαρχος κ. Γ. Γαλουζής, και ο δ/ντής του Γυμνασίου κ. Παντ. Έλληνας.

Μετά τον αγιασμό διανεμήθηκαν τα βιβλία στου μαθητές και οι δ/ντές ανακοίνωσαν ότι από την επομένη, 12.9.17, αρχίζουν τα μαθήματα - καθώς υπάρχει πλήρης επάρκεια καθηγητών και τα βιβλία ήρθα στα σχολεία πολύ έγκαιρα.

Οι ευχές όλων είναι να έχουν τα παιδιά της Καλύμνου καλή σχολική χρονιά, και οι καθηγητές να είναι δημιουργικοί και παραγωγικοί.      

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version