Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού στο δήμο Κύριο

Σε εξέλιξη: κινητικότητα - προσλήψεις μονίμων – Ακαδημία Ε.Ν.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  7/9/ 2017

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Kατά την πρόσφατη μετάβασή του στην Αθήνα (4-6/9/2017) ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής είχε συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης κο Γρηγόρη Θεοδωράκη, σχετικά με θέματα που αφορούν την διαδικασία κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς και τα αιτήματα για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού τα οποία έχει ήδη καταθέσει ο Δήμος μας στο αρμόδιο Υπουργείο.   

Αναφορικά με  τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τις μόνιμες προσλήψεις, βρισκόμαστε στο στάδιο αναμονής της έγκρισης από το ΑΣΕΠ για την πρόσληψη ειδικού επιστημονικού προσωπικού (πολιτικοί μηχανικοί-αρχιτέκτονες-οικονομολόγοι), έγκρισης πρόσληψης νομικού συμβούλου (όπου δεν απαιτείται διαδικασία ΑΣΕΠ) καθώς επίσης, εντός του προσεχούς διαστήματος πρόκειται να εγκριθεί η προκήρυξη μόνιμων θέσεων σε τομείς ανταποδοτικού χαραχτήρα, όπως είναι η καθαριότητα.  

Επίσης ο κος  Δήμαρχος είχε συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, σχετικά με θέματα που αφορούν την ίδρυση Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στο νησί μας, καθώς και τη λειτουργία της Σχολής Δυτών, της οποίας η έναρξη θα πραγματοποιηθεί εντός του Φεβρουαρίου 2018.

Τέλος, κατατέθηκε στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας η συμμετοχή της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας (ΑΝΕΚ) του Δήμου μας στο διαγωνισμό για τις εσωτερικές επιδοτούμενες ακτοπλοϊκές γραμμές, με επιπλέον προσθήκη της γραμμής Κάλυμνος Ψέριμος Μαστιχάρι.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version