Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η βοήθεια του Δήμου Καλυμνίων στην πληγείσα Κω Κύριο

Υπηρεσίες του Δήμου και ΑΝΕΚ σε πλήρη κινητικοποίηση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος 21 /7/ 2017

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ : 22433-60105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Σε διαρκή κινητοποίηση βρίσκεται από το πρωί ο μηχανισμός του Δήμου  Καλυμνίων, ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής (σ.σ. φωτο, αριστερά), οι Αντιδήμαρχοι, οι αρμόδιες υπηρεσίες καθώς και ο Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Εταιρείας ΑΝΕΚ Γιάννης Διαμαντής, προκειμένου να εξυπηρετηθούν αποτελεσματικότερα οι επιβάτες των πλοίων, τα οποία αδυνατούν να προσεγγίσουν το νησί της Κω, λόγω των επιπτώσεων του ισχυρού χθεσινοβραδινού σεισμού.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στο Δήμαρχο Καλυμνίων , τον Πρόεδρο της ΑΝΕΚ κο Γ. Διαμαντή (σ.σ. φωτο, δεξιά) με τους επικεφαλής της ναυτιλιακής εταιρείας BlueStarκους Μ. Πατέλλη και  Διον. Θεοδωράτο προκειμένου να ρυθμιστούν επακριβώς όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες για την μεταφορά των επιβατών προς την Κω .

Η Ναυτιλιακή εταιρεία του Δήμου ΑΝΕΚ με τα πλοία της προωθεί με επιπλέον δρομολόγια όλους τους επιβάτες και τα οχήματα από τα  πλοία -που προσεγγίζουν πλέον την Κάλυμνο- προς το Μαστιχάρι της  Κω .

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos