Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ναυτ. εταιρία στηρίζει την αθλήτρια Μ. Μαγκούλια Κύριο

Ο πρόεδρος του αθλητικού σωματείου «ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000»

κ. Γιώργος Ρούσσος κάλεσε τα τοπικά ΜΜΕ, σε καφετέρια της παλαιάς πόλης, στις Πατήθριες, τη Δευτέρα 4.7.17, για ανακοινώσει τις χορηγίες που κέρδισε η Καλυμνιά πρωταθλήτρια Μαρία Μαγκούλια, από την ναυτιλιακή εταιρία φορτηγών πλοίων NEPTUNE LINES , καθώς και τη χορηγία του σωματείου σε αθλητικές στολές από την αθηναϊκή εμπορική εταιρία αθλητικών ειδών IMPACT WEAREVER του Καλύμνιου Μανόλη Κρούσκου.

Ο κ. Ρούσσος στην εισαγωγική του ενημέρωση μίλησε για τις επαφές που είχε με την ναυτιλιακή εταιρία και τη διευθύνουσα σύμβουλο και ιδιοκτήτρια της εταιρίας, κ. Μελίνα Τραυλού. Επαφές οι οποίες έφεραν την οικονομική στήριξης της Καλυμνιάς πρωταθλήτριας Ελλάδας και Βαλκανίων Μαρία Μαγκούλια, την «υιοθεσία της αθλήτριας» όπως την ονομάζει ο κ. Ρούσσος.  

Ως ξεκίνημα της χορηγίας αυτής, η κ. Μελίνα Τραυλού ενισχύει την αθλήτρια, μέσω του σωματείου της, με το ποσό των 5000€ κατ’ έτος και για 3 χρόνια. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει επέκταση της οικονομικής αυτής στήριξης, καθώς θα εξελίσσεται η αθλήτρια.  

Στη συνέντευξη τον κ. Ρούσσο περιστοίχιζαν οι προπονητές του σωματείου κ.κ. Ξ. Κουτελλάς και Ν. Κορφιάς, ο εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ Δωδ/νήσου κ. Δ. Χαντσαρίδης.

Το «παρών» έδωσαν ο χορηγός του σωματείου κ. Μ. Κρούσκος και ο δήμαρχος κ. Γ. Γαλουζής, ο οποίος στο χαιρετισμό του ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε από την περιφέρεια Ν. Αιγαίου οικονομική ενίσχυση του σωματείου.

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Πολυμέσα

Argo Kalymnos