Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

1η - ΧΡΥΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΚΟΥΛΙΑ ΜΕ 16,42 Κύριο

Γράφει ο Γ. Ρούσσος

Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!!

Μαρία μας, καμάρι μας σ' ευχαριστούμε!!!!!!!!

10ος ο Αντώνης Ρούσσος στους Βαλκανικούς Αγώνες με επίδοση 51.13 (ατομικό του ρεκόρ-καλύτερη επίδοση 2017 στην Ελλάδα! 50.20). Αντωνάκι μου συγχαρητήρια, γιε μου. Ξέρω ότι είσαι στεναχωρημένος γιατί το ρεκόρ σου είναι καλύτερο από την σημερινή σου επίδοση. Μας έκαμες όμως περήφανους , ούτως ή άλλως. Και δεν είναι λίγο να είσαι 10ος στα Βαλκάνια. Μπράβο Αντωνάκι μου. Προχωράμε τώρα για του Πανελλήνιους στα Τρίκαλα. Και μην ξεχνάς : "Το μεγαλύτερο μετάλλιο είναι η φανέλα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ" που φόρεσες , και τίμησες την Πατρίδα μας , την Κάλυμνο μας , τον σύλλογό μας.

4η η Εθνική Ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100 και ο Αντώνης Ρούσσος που συμμετείχε σε αυτήν!!!!! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!!

5η η Αδαμαντία Ανθούσα από την Μυτιλήνη στα 1500 μ στους Βαλκανικούς Αγώνες Π/Κ-2017-Κωνσταντινούπολη

Όπως με ενημέρωσε πριν από λίγο ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής κ. Καλικάτζαρος Δημήτρης , μια πολυμελής αντιπροσωπεία των συμπατριωτών μας της Αθήνας θα υποδεχθεί τα παιδιά μας αύριο κατά την άφιξή τους στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Οι αγώνες αυτοί θα μείνουν ως πολύ σημαντικοί αγώνες για την Ελλάδα , το Αιγαίο , την Δωδεκάνησο και την Κάλυμνο.

Τα δύο παιδιά μας , Μαρία Μαγκούλια(σφαιροβολία) και Αντώνης Ρούσσος(400 μ και σκυταλοδρομία 4χ100) μαζί με την Αδαμαντία Ανθούσα(1500 μ) , από την Λέσβο , ήταν τα 3 συνολικά παιδιά του Αιγαίου που εκπροσώπησαν την ΕΛΛΑΔΑ στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ και αυτό από μόνο του αξίζει πάρα πολλά....... Τα συγχαίρουμε και συνεχίζουμε με την βοήθεια σας για ακόμα καλύτερα , ακόμα μακρύτερα , ακόμα γρηγορότερα , ακόμα ψηλότερα , για την δόξα της Πατρίδας και του Αθλητισμού , όπως λέει και ο όρκος του αθλητή του Κλασικού Αθλητισμού.

Εκ μέρους της Χρυσής Πρωταθλήτριας Βαλκανίων Μαρίας Μαγκούλια και του προπονητή της Ξενοφώντα Κουτελλά ,

Εκ μέρους του 10ου καλύτερου στα Βαλκάνια στα 400 μ και 4ου καλύτερου στα Βαλκάνια στην σκυταλοδρομία 4Χ100 , Αντώνη Ρούσσου και του προπονητή του Κορφιά Νικόλα , στον οποίο ως πατέρας λέω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ… ,

Εκ μέρους του συλλόγου μας ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για το γνήσιο ενδιαφέρον και την συμπαράσταση σας

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos