Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ευχές δημάρχου προς υποψ. πανελλαδικών εξετάσεων

Καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά, καλή επιτυχία με δικαίωση των στόχων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &

 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  6  / 6 / 2017

Ηλ/κή Δ/νση   :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο       : 22433- 60105                                                                     

ΦΑΞ                :22433- 60103                                                                            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, εύχεται σε όλους τους μαθητές που μπαίνουν  από σήμερα στη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους.

Οι εξετάσεις αυτές για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια, δεν αποτελούν παρά μια μόνο από τις δοκιμασίες, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στην ενήλικη ζωή τους, και ένα ελάχιστο δείγμα από τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν στη συνέχεια για να αξιοποιήσουν δημιουργικά τις ικανότητές τους.

Οι δυνατότητες για επαγγελματική σταδιοδρομία και προσωπική πρόοδο, δεν σταματούν με τη συμμετοχή, την επιτυχία ή την αποτυχία σε μια εξεταστική διαδικασία. Υπάρχουν πάντα τρόποι για να αξιοποιήσει κανείς τις δεξιότητες και τα ταλέντα του, να προσφέρει στον εαυτό του και στην κοινωνία.

Με όπλο την αισιοδοξία, και σύμμαχο την αυτοπεποίθηση κάθε αγώνας, όσο δύσκολος και αν φαίνεται, μπορεί να τελεσφορήσει με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, γι αυτό και χρειάζεται θάρρος, υπομονή και επιμονή .

Καλή δύναμη λοιπόν σε όλα τα παιδιά, καλή επιτυχία με δικαίωση των στόχων, που έχουν θέσει και των προσπαθειών τους και ευχές για κάθε πρόοδο σε όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσουν μελλοντικά στη ζωή τους.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version