Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η απόφαση του Περ/κού Σ/λίου για τις Ιχθυοκαλλιέργειες Κύριο

Παραθέτουμε την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου για τις

ιχθυοκαλλιέργειες στην Κάλυμνο.Σηκώθηκε πολύς και αδικαιολόγητος θόρυβος για το ποιος προώθησε το θέμα στο ΠΣ και διεκδικήθηκαν εύσημα για μια απόφαση που δεν λύνει καθόλου το θέμα, απλά ψήφισε εντελώς θεωρητικά.

Τώρα, για το αν θα αλλάξει ο νόμος που προορίζει την Κάλυμνο για «χαβούζα» ιχθυοκαλλιεργειών, αυτό είναι το μέγα ζητούμενο και περιμένουμε να δούμε τι θα φέξει. Είναι δευτερεύον ή και ασήμαντο αν οι Καλύμνιοι περ/κοί σ/λοι κ.κ. Κ. Σταυλάς-αντ/δρος ΠΣ και Μ. Μπούκης «πρωταγωνίστησαν» (όπως λένε στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν). Οι Καλύμνιοι περ/κοί σ/λοι ενήργησαν ως κομιστές της αναφοράς των κατοίκων του Εμπορειού, ο δήμαρχος κ. Γαλουζής έκανε τη δική του εισήγηση, ενώ και ο βουλευτής (ΣΥΡΙΖΑ) κ. Ηλ. Καματερός έθεσε το θέμα σε κυβερνητικό επίπεδο. Αλλά, να συνειδητοποιούμε τι ακριβώς έγινε: Το πρόβλημα απλώς τέθηκε, καμία λύση δε δόθηκε και ούτε μπορεί το ΠΣ να δώσει τη λύση. Απλώς, εύχεται και αιτείται… Κατά συνέπεια η φλυαρία δείχνει πολιτική ένδεια.

Αλλά και πάνω σ’ αυτό το ανούσιο θέμα δίνει, έμμεσα βέβαια, απάντηση η απόφαση που εξέδωσε το Περ/κό Σ/λιο και τη δημοσιεύουμε (στο παρακάτω άλμπουμ φωτο).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version