Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Προσλήφθηκαν οι 13 πρώτοι στην Κοινωφ. Εργασία Κύριο

Για Διοικ. Υπηρ.- Τεχν. Υπηρ.-Καθαριότητα – Ναυτ. Μουσείο, Βρεφ/ Σταθμό.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

& ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  8/5/ 2017

E-mail: grafeioepikoinwnias@gmail.com

Tηλ : 22433-60105

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έγινε σήμερα η πρόσληψη και τοποθέτηση στις υπηρεσίες του Δήμου, των 13 πρώτων (από τους 34 συνολικά ) προσλαμβανόμενων στο πλαίσιο του Προγράμματος Προώθησης της Απασχόλησης - Κοινωφελούς εργασίας με οκτάμηνη διάρκεια.

Τους συμβασιούχους καλωσόρισε ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής παρόντων των Αντιδημάρχων Δ..Υ. κου Σακ. Τηλιακού και Καθημερινότητας κου Μ. Ρήγα. και τους ανακοίνωσε την υπηρεσία στην οποία θα τοποθετηθούν.

Οι συμβασιούχοι θα καλύψουν ανάγκες του Δήμου σε τμήματα όπως οι Διοικητικές – Οικονομικές Υπηρεσίες, η Τεχνική Υπηρεσία και το Τμήμα Δόμησης, η Υπηρεσία Καθαριότητας, το Ναυτικό Μουσείο και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός.

Εντός του προσεχούς διαστήματος θα ακολουθήσει και η πρόσληψη των υπολοίπων συμβασιούχων που έχουν επιλεγεί,  με βάση τα τυπικά τους προσόντα από τον ΟΑΕΔ.

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Προώθησης της απασχόλησης στους Δήμους μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς χαραχτήρα, και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση –ΕΣΠΑ 2014-2020.

Από  το Γραφείο Επικοινωνίας 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version