Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γινόμαστε όλο και καλύτεροι στις εθνικές επετείους

Μάθαμε να κάνουμε πιο ωραίες παρελάσεις. Τα μαθήματα που μας έδωσε η Προεδρία

της Δημοκρατίας στο θέμα της τάξης και ομαλής ροής της παρέλασης, (για τον εορτασμό της 7ης Μαρτίου), ήταν πολύ χρήσιμα, μας άρεσαν και τα ακολουθούμε.

Στην παρέλαση ο κόσμος έμεινε περιορισμένος στα πεζοδρόμια της κεντρικής παραλιακής, κέρδος πρώτο. Στις εξέδρες  των επισήμων τοποθετήθηκαν τέντες και η εικόνα ήταν ωραιότατη. Ο τελετάρχης κ. Βασίλης Μιχ. Διακομιχάλης (υπάλληλος του Δήμου – γυμναστής) ήταν εξαιρετικός, μαζί και ο βοηθός του κ. Γεώργιος Κάππας. Η δημοτική φιλαρμονική είχε άνετο δικό της χώρο και απέδιδε θαυμάσια. Γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Πριν την παρέλαση τελέστηκε στον ι. μητρ. ναό του Σωτήρος Χριστού η επίσημη Δοξολογία, στην οποία χοροστάτησε ο επίσκοπος κ. Στέφανος και τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η δασκάλα του 3ου ΔΣ κα. Αγγελική Σβίγκου. Στη συνέχεια έγινε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο.

Το βράδυ της ίδια ημέρας το Αναγνωστήριο πραγματοποίησε τη δική του επετειακή εκδήλωση (α) με ομιλητή τον συν. Εκπ. σ/λο κ. Νικήτα Καραφυλλάκη  («Ορθοδοξία, Παράδοση και Παιδεία επί Τουρκοκρατίας», (β) δημοτικά τραγούδια από το μεικτό μουσικό σχήμα του κ. Γεωργίου Καραφύλλη, και (γ) έκθεση φωτογραφίας από τον συντ. δάσκαλο κ. Μιχάλη Κυράννη, ιδρυτή του ιδιωτικού «Νεοκλασικού» μουσείου, με θεματικό άξονα των εκτιθέμενων φωτογραφιών «Η Κάλυμνος κατά την Τουρκοκρατία».

Η 25 Μαρτίου ήταν μια μέρα γεμάτη από ωραίες εικόνες των μαθητών, των σωματείων και του στρατού, από πολιτισμό και παράδοση.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version