Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο δήμαρχος συγχαίρει τους κολυμβητές του ΝΟΚ Κύριο

Για τις μεγάλες επιτυχίες τους στο Καρπενήσι, 36 μετάλλια

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  15/9/ 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   O Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής επιθυμεί να συγχαρεί θερμά όλους τους κολυμβητές του Ναυτικού Ομίλου Καλύμνου για το ρεκόρ μεταλλίων, που απέσπασαν στο πρόσφατο πρωτάθλημα συλλόγων, το οποίο  διεξήχθη  στο Καρπενήσι.

Η ιδιαίτερα πλούσια συγκομιδή των αθλητών και αθλητριών του Ν.Ο. σε μετάλλια (36 συνολικά, 14 χρυσά, 10 ασημένια, 12 Χάλκινα) αποδεικνύει την συστηματική  δουλειά που γίνεται από το Δ.Σ. και τον προπονητή του Ομίλου, δηλώνει όμως ταυτόχρονα και την αγάπη και αφοσίωση των νέων αθλητών –τριών του νησιού μας, απέναντι στο άθλημα που υπηρετούν.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν για τις πρωτόγνωρες αυτές διακρίσεις σε όλους τους παράγοντες που συνετέλεσαν σε αυτές, στο Δ.Σ. και τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Καλύμνου, στους γονείς των παιδιών -που πάντα βρίσκονται δίπλα τους σε όλες τις προσπάθειες- και κυρίως βέβαια στα ίδια τα παιδιά για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις.

Είναι βέβαιο ότι το μέλλον τους ανήκει και ότι θα σημειώσουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Φανή Κουτούζη δημοσιεύθηκε από Φανή Κουτούζη

    Θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή Μιχάλη Γλυνάτση και στα παιδιά ,βεβαίως. Στις περιπτώσεις επιτυχιών, δεν καταλαβαίνω τη μικροψυχία της παράλειψης των ονομάτων των κυρίως συντελεστών. Φανή Κουτούζη

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

    Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καλύμνου και στον προπονητή-εμψυχωτή Μιχάλη Γλυνάτση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version