Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Λύκειο Ελληνίδων τίμησε την Πόπη Μαύρου Κύριο

Και άλλες 9 προέδρους τοπικών παραρτημάτων.

 

Την Τρίτη, 5 Απριλίου 2016, το κεντρικό "Λύκειον των Ελληνίδων"-Τμήμα Παραρτημάτων- την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσή του  με τίτλο "Μια ζωή Λύκειο" την αφιέρωσε , όπως ανέγραψε στο σχετικό πρόγραμμα "στις καταξιωμένες Ελληνίδες που από τη θέση της Προέδρου, αγωνίστηκαν ή εξακολουθούν να αγωνίζονται για περισσότερα από 25 συναπτά χρόνια, υπηρετώντας με πίστη ,αυταπάρνηση και συνέπεια τους σκοπούς του Λυκείου των Ελληνίδων"

Ανάμεσα στις δέκα (10) τιμηθείσες Προέδρους  ήταν και η κ. Πόπη Μαύρου, Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων ,Παράρτημα Καλύμνου,  από το 1990, όταν παρέλαβε τη σκυτάλη από την αείμνηστη Θεμελίνα Καπελλά, ιδρύτρια και πρώτη πρόεδρο του Λ.Ε.Κ.

Ήταν ιδιαίτερη τιμή  και χαρά να ακούμε εμείς οι πατριώτισσές της, κατά την παρουσίαση της προσωπικότητας της  κ. Πόπης Μαύρου, τα ιδιαιτέρως θερμά και επαινετικά λόγια ,που συμπυκνώθηκαν άλλωστε  στη φράση της φωτογραφίας της:" Πόπη .Μαύρου, η ακρίτας παιδαγωγός της εθνικής μας συνείδησης". Μεστή σε περιεχόμενο και συναίσθημα ήταν και η δική της σύντομη αντιφώνηση που αποτέλεσε το επιστέγασμα της παρουσίασής της!

Η όλη εκδήλωση ήταν επιμελημένη και ενδιαφέρουσα καθώς είχαμε την ευκαιρία ν' ακούσουμε για την προσωπικότητα και το έργο γυναικών, απ' την Ορεστιάδα μέχρι την Καλαμάτα κι' απ' την Κάλυμνο και Κω, ως την Άρτα.

Φανή Καπελλά -Κουτούζη

εκπρόσωπος του Λ.Ε.Κ. στο κεντρικό Λύκειον των Ελληνίδων.

(φωτογραφίες από την εκδήλωση του Λυκείου των Ελληνίδων της Τρίτης  5-4-2106. H κ. Πόπη Μαύρου ανάμεσα σε μέλη του Δ.Σ. και της Λυκειακής οικογένειας, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Φωτορεπόρτερ Κώστας Κομίνης. κιν: 6932495097

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version